Uusia maksutapoja ja toiminnallisuus Vilkas Now -verkkokauppaan!

vilkas_now_uudet_toiminnallisuudet

Suite-kaupoista tutut maksutavat Checkout ja Paytrail on lisätty nyt myös Vilkas Now -verkkokauppoihin. Monipuolisten maksutapojen lisääminen verkkokauppaasi kannattaa, sillä mitä useampi asiakas löytää itselleen mieluisan maksutavan, sitä enemmän myyntiä ja vähemmän keskenjääneitä tilauksia!

Jotta molemmat palvelut saa käyttöönsä, on solmittava palveluntarjoajien kanssa sopimus ja pyydettävä tunnukset maksutapaa varten. Rekisteröitymisen palveluihin saat tehtyä suoraan kaupan maksutavasta. Tarkemmat ohjeet löytyvät Vilkas Now -tukisivustolta.

Maksutapojen lisäksi Vilkas Now -kauppoihin on lisätty uusi toiminnallisuus, jonka ansiosta kauppiaan on mahdollista määrittää tilauksille minimiarvo.

 

Checkout

Checkout tekee kirjanpidon ja maksujen palauttamisen helpoksi palvelun selkeiden tilitysraporttien ja Extranet-kauppiasportaalin ansiosta. Tämän lisäksi palvelun tekninen toteutus kestää suuremmankin ostostulvan verkkokaupassasi! Ohjeet Checkoutin käyttöönottoon löydät täältä.

Lisätietoja ja Checkoutin hinnaston löydät palvelun omilta sivuilta.

 

Paytrail

Paytrailin avulla saat yhdellä sopimuksella maksupalvelun monenlaiseen eri tarpeeseen, kuten verkkokauppojen, varausjärjestelmien ja verkkopalveluiden maksuliikenteeseen. Lisätietoja saat Paytrailin omilta sivuilta.

Paytrailin maksupalvelussa kuukausimaksu on 0 € / kk, joten palvelussa ei ole kiinteitä kuluja. Maksupalvelun kulut kauppiaalle muodostuvat kiinteästä transaktiomaksusta ja provisiosta; hinnaston ja ohjeet palvelun käyttöönottoon löydät Vilkas Now -tukisivustolta.

 

UUSI TOIMINNALLISUUS: TILAUKSEN MINIMIARVON ASETTAMINEN

Vilkas Now -kauppoihin on lisätty odotettu toiminnallisuus, joka mahdollistaa minimiarvon asettamisen tilauksille. Voit esimerkiksi asettaa 5 € minimiarvon tilaukselle, mikä voi auttaa hallinnoimaan tilauksia ja lisäämään myyntiä verkkokaupassasi!

Takaisin

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Verkkokaupan Black Friday -markkinointi: vinkit ja strategiat - osa 1

Black Friday on vuoden kiireisin ja potentiaalisesti voitokkain päivä verkkokauppiaille. Saadaksesi...

Uusi teema Vilkas Suiteen: Sam!

Vilkas Suite -kauppoihin on saatavilla tuore, vastavalmistunut teema: Sam! Sam on yksinkertainen,...

2000 Vilkas-kauppaa!

Vilkas-kauppojen lukumäärä on ylittänyt huikean 2 000 kauppiaan rajan! Mahtavaa, että kauppiaat...