Vilkas Suite

Vilkas Suite

Vilkas Suite on laaja ja monipuolinen verkkokauppa-alusta, jonka muokkausmahdollisuudet ovat lukemattomat. Voit tehdä kaupasta itse tai Vilkkaan tai kolmannen osapuolen kanssa niin ulkoasultaan kuin toiminnallisuuksiltaankin juuri sinun yrityksesi tarpeisiin vastaavan. Alusta sopii mainiosti sekä kuluttaja- että B2B-myyntiin. Vilkas Suite on kuin talo kaikilla mukavuuksilla ja liikuteltavilla seinillä.

Täysin räätälöitävä ulkoasu

Valmiiden ulkoasuteemojen ansiosta saat kaupastasi näyttävän pienelläkin vaivalla. Halutessasi voit kuitenkin myös toteuttaa verkkokaupassasi mitä erikoisempia designeja joko itse tai Vilkkaan kanssa tai pyytää toteutuksen kolmannelta osapuolelta.

Kauppa kuluttajille ja yrityksille
Asiakasryhmien ja erilaisten hinnastojen asettaminen mahdollistaa myös monipuolisen B2B-kaupankäynnin. Omilla tunnuksillaan kirjautumalla yritysasiakkaasi näkee juuri hänelle tarkoitetut tuotteet ja hinnat.

Laaja kumppaniverkosto
Suite hurmaa monipuolisuudellaan. Laajan kumppaniverkoston ansiosta Suiteen on voitu rakentaa lukuisia integraatioita, jotka takaavat erilaisten toiminnallisuuksien käyttöönoton helposti. Halusitpa sitten kauppaasi tietyn maan suosituimman maksutavan, tehokkaimman markkinointikanavan tai suurimman tuoteportaalin, Vilkas Suite on alusta, joka vastaa tarpeisiisi.

>> Avaa Suite testikauppa
>> Suiten tukisivut

>> Tutustu helppokäyttöiseen Now’hun
>> Vai tarvitsetko räätälöidyn verkkokaupan?

Jaa sisältö