Pilottihanke: Asiantuntija-apua verkkokaupan kehittämiseen

Oletko kehittämässä verkkokauppaasi? Suunnittelemassa kansainvälistymistä? Tarvitsetko asiantuntijoiden apua tarpeiden ja tavoitteiden määrittelyyn? Vilkas aloittaa pilotoinnin, jossa tarjoamme viidelle yrityksellä kokeneet asiantuntijamme veloituksetta käyttöön puoleksi päiväksi. Lue lisää ja lähetä oma hakemuksesi jo tänään.

vilkas-workshop
HYÖDYT

Mitä pilottiin valitut saavat?

Valitsemme viisi yritystä hakemusten joukosta. Tutustumme liiketoimintaanne ja muutamilla lisäkysymyksillä valmistaudumme ja valmistelemme varsinaisen puolen päivän workshopin.

Workshopissa mukana ovat Vilkkaan kokeneet asiantuntijat, jotka haastattelevat ja auttavat yritystä näkemään kasvupotentiaalin mahdollisuudet. Annamme ehdotukset jatkotoimenpiteistä, joihin yrityksen kannattaa ensisijaisesti jatkossa panostaa. Kaikki tämä tarjotaan yritykselle sitoumuksetta ja veloituksetta.

Workshopin keskusteluiden pohjalta Vilkas voi kuitenkin antaa tarjouksen osaan tai kaikkiin jatkotoimenpiteisiin liittyviin osa-alueisiin.

HAKEMUKSEN LÄHETYS

Mitä tapahtuu hakemuksen lähettämisen jälkeen?

Tilanne maailmalla ja yritysten liiketoiminnassa on tällä hetkellä haastava. Menestyjät yleensä panostavat omaan liiketoimintaan juuri hankalina aikoina.

Otamme hakemuksia vastaan 31.8.2022 asti. Olemme jokaiseen hakemuksen lähettäneeseen yhteydessä noin viikon sisällä ja kerromme onko yritys valittu pilottiohjelmaan mukaan vai ei. Mitä paremmat tiedot saamme jo hakemuksen lähettämisen yhteydessä, sen todennäköisempää on tulla valituksi. Saatamme kuitenkin kysyä joiltakin yrityksiltä lisäkysymyksiä ennen lopullisen valinnan tekemistä.

Apua liiketoiminnan kehittämiseen, kansainvälistymiseen, tarpeiden määrittelyyn ja parempien tarjousten saamiseen? Täytä hakemus ja toiveesi saattaa toteutua.

Määrittelyn merkitys
LAATUA SUUNNITTELEMALLA

Määrittelyn avulla syntyy käsikirjoitus projektille

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tekemistä vaille valmis. Joku taas voi sanoa, että hyvin suunniteltua ei ole vielä edes aloitettu. Verkkokauppahankkeissa viimeinen lausahdus ei pidä paikkansa, sillä juuri hyvällä suunnittelulla on iso merkitys.

Onko yritykselläsi jo selkeä projekti tiedossa, mutta tarvitsette apua määrittelyvaiheeseen? Me autamme projektin oikeille raiteille ja halutessanne kuljetamme koko projektin alusta loppuun, asiantuntevalla osaamisella.

"Ne tavoitteet, jotka verkkokauppaa vasten asetettiin, ovat täyttyneet ja jopa ylittyneet. Paljon saadaan hyötyä ja bisnes laajenee. Se moottori, joka on silloin tehty, tuottaa nyt säästöjä."

Tulikivi, Pasi Korhonen

Määrittelyn hyödyt lyhyesti

Määrittelyn avulla toteutat projektit tehokkaasti ja laadukkaasti

 • Saat lopputuloksen, joka vastaa todellista tarvettasi
 • Kehitysprojektisi laajuus on ennakoitavissa
 • Vaatimukset voidaan arvioida ja toteuttaa haluamassasi tärkeysjärjestyksessä
 • Saat säästöjä kun turhat ominaisuudet jäävät pois, ja keskitytään olennaiseen
 • Lopputulos on korkeatasoista
Määrittämisen hyöty

Konseptoinnista konversioon

Suomen kokeneimpien verkkokauppa-asiantuntijoiden avulla tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelukattauksen yksittäisistä toimenpiteistä täysin uuden verkkopalvelun toteutukseen - asiakaskohtaisesti juuri teidän tarpeisiin.

KONSULTOINTI

Liiketoiminta kasvuun, analysoi ja suunnittele

Asiantuntoiden kokemuksen hyödyntäminen mahdollistaa sen, että ihan jokaiseen kuoppaan ei tarvitse kompastua, vaan pääset nopeammin tuloksellisuuteen.  

KONSEPTOINTI

Konseptointi tuo kilpailuetua

Ydintavoite on ymmärtää loppuasiakasta paremmin, joka ohjaa kaikkia toimenpiteitä verkkokaupan kehittämisessä kohti parempaa tuloksellisuutta. 

"Me ollaan Vilkkaan kanssa käyty läpi koko verkkokauppabisnes. Paljon on tullut opittua. Nyt olen antanut itsekin aikaa verkkokaupallemme ja innostunut koko verkkokaupan kehittämisestä."

Bagstage, Rami Lehtonen

Hakemus pilottiin


Tietoa Vilkkaasta

 • 25 vuoden kokemus verkkokauppatoteutuksista
 • Noin 2000 asiakasta
 • Yli 200 toteutettua projektia
 • Erinomainen projektien läpivientikyky
 • Asiantuntijapalvelut liiketoiminnan kehittämiseen
 • Kilpailukykyiset ja kustannustehokkaat alustat
 • Pitkät asiakas- ja yhteistyösuhteet
 • Laaja kumppaniverkosto alan parhaiden toimijoiden kanssa