Ajankohtaista

Uusi teema Vilkas Air

Vilkas Suiten uunituore ulkoasuteema Vilkas Air on julkaistu! Vilkas Airiin on tuotu raikasta ulkonäköä, vaihtoehtoja asetteluun ja pieniä korjauksia aiemmissa teemoissa ilmenneisiin haasteisiin. Myös verkkokaupan sisäinen blogi on saanut kasvojenkohotuksen!

Raikas ulkonäkö

Vilkas Air on nimensä mukaisesti ilmava ja kevyen tyylikäs ulkoasuteema, jonka avulla luot helposti modernin ilmeen kauppaasi. Yksityiskohdat on hiottu nykyaikaisiksi, ja näytöllä paljon tilaa vievät elementit on pyritty piilottamaan esimerkiksi kuvaavien ikonien taakse.

Inspiroidu kuukauden kaupoista!

Vuosi 2020 tuo mukanaan kuukauden kaupat, joita esitellään Vilkkaan verkkosivuilla joka kuun alusta helmikuusta alkaen.

Kuukauden kauppa on mainio tilaisuus nostaa pramille ansioituneita, yritteliäitä ja innovatiivisia verkkokauppoja ja tarjota aktiivisille kauppiaille edes hieman lisää näkyvyyttä. Kuukauden kauppojen toivotaan myös innostavan ja inspiroivan muita verkkokauppiaita ja verkkokauppojen kanssa työskenteleviä kokeilemaan uudenlaisia toteutuksia kaupoissaan.

Kuukauden kaupat valitaan Vilkas-tiimin harkinnan ja seuraavien valintaperiaatteiden mukaan:

Vilkas täydentyy tuoreilla tekijöillä

Vilkas uudistuu jatkuvasti tuotteiden ja palvelujen osalta, ja tämä tarkoittaa luonnollisesti, että tiimiin on haettu uusia osaajia. Ja tälläkin kertaa etsivä löysi. Saanemme siis esitellä Vilkkaan tekniikan tiimin uusimmat vahvistukset Saulin ja Laurin.

Sauli tuli taloon ohjelmistoharjoittelijaksi. Kun opintojen loppurutistus on takana, jatkaa Sauli Vilkkaalla ohjelmistosuunnittelijan tittelillä. Miehen käden jälkeä näkee jo nyt MyVilkkaassa ja tulevaisuudessa myös Vilkas-verkkokaupoissa.

Vilkkaan palvelupaketti laajenee hakukonemainonnan ylläpitopalvelulla

Vilkkaan päätuotteet ovat verkkokauppa-alustat, mutta haluamme tukea kauppiaitamme ja auttaa heitä kehittämään ja kasvattamaan bisnestään myös kaupan avaamisen jälkeen. Siksipä tarjontaamme kuuluukin itse verkkokaupparatkaisujen lisäksi monenlaisia oheispalveluja aina ulkoasun muokkauksesta kielenhuoltoon ja koulutuksiin.

OP Kassa, Mailchimp ja muut uudet toiminnallisuudet

Syksy toi mukanaan mojovan annoksen uusia toiminnallisuuksia Vilkas Suiten Active- ja Pro-tasoihin sekä Vilkas Go -verkkokauppoihin. 

OP Kassa

OP Kassa -integraatio luo liitynnän kassa- ja verkkokauppapalvelun välille. Kassajärjestelmän ja verkkokauppa-alustan yhteensopivuus helpottaa kauppiaan arkea, yksinkertaistaa tietojen ylläpitämistä ja tekee monikanavaisesta myynnistä saumatonta. Tuotteiden saatavuustietojen pitäminen ajan tasalla onnistuu aiempaa helpommin, ja varastosaldo päivittyy automaattisesti, tehtiin kauppaa sitten verkossa, kivijalassa tai tapahtumissa.

Uudistunut Vilkas-tuoteperhe tarjoaa ratkaisuja kaiken kokoisille verkkokaupoille

Viimeisen kahden vuoden aikana olemme tehneet isoja uudistuksia palveluihimme, ja hanke on tältä erää ohi. Hankkeen alussa tunnistimme kolme erilaista verkkokauppiastyyppiä. Halusimme pystyä tarjoamaan jokaiselle näistä verkkokauppiastyypeistä palvelun, joka vastaa juuri heidän tarpeisiinsa. Tämän ajatuksen siivittämänä rakensimme Vilkas Now’n, Suiten ja Gon.

Verkkokauppiaan tarina: Kissapuu

Satu Suhonen ei ollut tyytyväinen saatavilla olevien kissapuiden laatuun ja ulkonäköön, joten hän alkoi itse myydä kauniita ja kestäviä kiipeilypuita kissoille. Yhteistyö käsityöyrittäjien ja Vilkas Groupin kanssa mahdollisti laatutuotteiden valmistuksen ja globaalin myynnin.

"Mähän oon ihan hoomoilainen. Mäkin olen kuitenkin yli viiskymppinen nainen, joka on tän oppinut, niin kyllä tän kaikki nuoremmatkin oppii."

Kissapuun verkkokauppa on toteutettu Vilkas Suite -alustalla.

Video: Otsamo Visuals

eCommerce Day 2019 sukeltaa verkkokaupan markkinoinnin ja asiakaskokemuksen saloihin

seminaariyleisö

eCommerce Day, Vilkkaan, OP:n ja Matkahuollon yhdessä järjestämä verkkokauppaseminaaripäivä tulee taas! Tänä vuonna tapahtuma järjestetään keskiviikkona 25.9., ja se kerää yhteen verkkokaupan vaikuttajia aina kauppiaista ja kumppaneista tutkijoihin ja muihin asiantuntijoihin. Viime vuoden eCommerce Day saavutti suuren suosion, ja lipunmyynnin ripeydestä päätellen yhä kasvavaa suosiota voi odottaa tämänkin syksyn tapahtumalta.

Sivut