Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista

Ajankohtaista

Esittelyssä uusin vahvistus Vilkkaan tiimiin

Keltainen lintu istuu puun oksalla

Vilkkaan lintuparveen lennähti loppuvuodesta uusi vahvistus, kun Timo Syväniemi aloitti työharjoittelussa ohjelmistosuunnittelun parissa. Työharjoittelussaan Timo opettelee ylläpitämään ja tekemään muutoksia Vilkas Suite -verkkokauppa-alustaan. Uudesta työstään Timo tuumaa: “työ vaikuttaa mielenkiintoiselta ja työkaverit ovat mukavia”.

Paljon onnea Vilkas 25 vuotta!

Vilkas saavutti 20.12.20 huiman merkkipaalun, sillä yritys perustettiin tasan 25 vuotta sitten.

Haluamme kiittää kaikkia kauppiaitamme, kumppaneitamme ja sekä nykyisiä että entisiä työntekijöitämme, jotka muodostavat elinvoimaisen verkkokauppayhteisömme! ❤️

Kohotetaan kaikki tahoillamme malja ja toivotetaan paljon onnea neljännesvuosisadan ikäiselle Vilkkaalle!

Vuoden kääntyessä kohti loppuaan haluamme myös toivottaa kaikille makoisaa joulua ja tilausrikasta uutta vuotta 2021!

Joulukuun kuukauden kauppa: Confetti

confettin verkkokauppa näyttöpäätteellä

“Juhlimisen ilo ei ole tänäkään vuonna kadonnut mihinkään, päin vastoin. Siihen iloon haluamme tarjota juuri oikeat välineet.” – Terhi Tuomela, Confetti Oy:n luova johtaja

Tilaus muodostuu ennen maksua

 

Onko sinulla tullut vastaan tilanne, jossa verkkokauppatilaus ja siihen liittyvä maksusuoritus eivät täsmää? Kyseessä saattaa olla niinkin yksinkertainen tilanne kuin se, että tilaus verkkokaupastasi muodostuu ennen kuin asiakas on maksanut sen. Teknistä ongelmaa näissä tilanteissa ei välttämättä siis ole.

 

Loppuvuoden poikkeukset Vilkkaan aukioloissa

Loppuvuoden juhlallisuudet lähestyvät kovaa vauhtia, ja siksi on ajankohtaista tiedottaa myös arkipyhien vaikutuksesta Vilkkaan aukioloaikoihin. Alla listaus päivämääristä, jolloin Vilkkaan tuen ja myynnin puhelimet ovat kiinni.

Joulukuun ja tammikuun arkipyhät aiheuttavat jonkin verran muutoksia Vilkkaan aukioloihin:

Pelastetaan kotimainen joulukauppa yhdessä – osallistu Vilkkaan ja Postin lanseeraamaan kilpailuun!

 

Tänä vuonna lahjat joulupukin konttiin toimittaa verkkokauppias. Nyt jos koskaan on elintärkeää ohjata kuluttajia suosimaan kotimaista pienyrittäjää!

 

Osana Pelastetaan kauppa -kampanjaa Vilkas ja Posti lanseeraavat kilpailun, jonka tavoitteena on herätellä kuluttajia tukemaan kotimaisia pienyrittäjiä vilkkaan joulukaupan melskeissä, joka tapahtuu tänä vuonna pääasiallisesti verkossa.

Maksupalveluntarjoajien vertailututkimuksen raportti on julkaistu!

verkkokaupan maksupalveluntarjoajien vertailuraportin kansi

Pidä hatustasi kiinni, sillä Vilkkaan toteuttama, odotettu maksupalveluntarjoajien vertailututkimus on valmis ja tulokset on julkaistu raportin muodossa!

Sopiva ja toimiva maksamisen kumppani on elintärkeä osa verkkokaupankäyntiä. Tämä raportti auttaa sinua, verkkokauppias, tutustumaan syvällisemmin markkinoilla oleviin maksupalveluntarjoajiin, ja siten sinun on myös helpompi tehdä päätöksiä oman maksamisen kumppanisi valitsemisessa!

 

Raportista selviää muun muassa:

 

Verkkokauppiaan tarina: AINA Wireless

Vilkas-kauppa AINA Wirelessista on julkaistu Verkkokauppiaan tarina -video! Yritys kehittää ja myy kommunikaatioratkaisuja ammattilaiskäyttöön, ja hyödyntää radiopuhelimia korvaavissa tuotteissaan uudenlaista teknologiaa. Vastaavia laitteita ei itse asiassa löydy markkinoilta ollenkaan!

Sivut