Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista

Ajankohtaista

Maksupalveluntarjoajien vertailututkimuksen raportti on julkaistu!

verkkokaupan maksupalveluntarjoajien vertailuraportin kansi

Pidä hatustasi kiinni, sillä Vilkkaan toteuttama, odotettu maksupalveluntarjoajien vertailututkimus on valmis ja tulokset on julkaistu raportin muodossa!

Sopiva ja toimiva maksamisen kumppani on elintärkeä osa verkkokaupankäyntiä. Tämä raportti auttaa sinua, verkkokauppias, tutustumaan syvällisemmin markkinoilla oleviin maksupalveluntarjoajiin, ja siten sinun on myös helpompi tehdä päätöksiä oman maksamisen kumppanisi valitsemisessa!

 

Raportista selviää muun muassa:

 

Verkkokauppiaan tarina: AINA Wireless

Vilkas-kauppa AINA Wirelessista on julkaistu Verkkokauppiaan tarina -video! Yritys kehittää ja myy kommunikaatioratkaisuja ammattilaiskäyttöön, ja hyödyntää radiopuhelimia korvaavissa tuotteissaan uudenlaista teknologiaa. Vastaavia laitteita ei itse asiassa löydy markkinoilta ollenkaan!

Ajankohtaista tietoa Vilkkaan tietoturvasta

Viimeaikaisten tapahtumien vuoksi monet ovat ymmärrettävästi huolissaan tietoturva-asioista ja omien arkaluonteisten henkilötietojensa turvallisuudesta. Vilkkaan asiakkaiden ei onneksi tarvitse olla huolissaan, sillä Vilkkaan kauppiaiden ja heidän asiakkaittensa tietojen turvallisuudesta on huolehdittu seuraavilla tavoilla:

Black Friday ja Cyber Monday lähestyvät – tuetaan kotimaista yrittäjää!

 

Kalenterin lehdet putoilevat ja päivä päivältä on pimeämpää. Vaikka luonto käpertyy hiljalleen talviunille, verkkokauppiaan on viimeistään nyt valmistauduttava loppuvuoden sesonkiin. Tämä teksti toimii alustuksena Vilkkaan tuleville sisällöille, joissa käsitellään verkkokauppaa Black Fridayn, Cyber Mondayn ja joulusesongin näkökulmista.

Verkkokauppiaan tarina: Vaeltajankauppa.fi

Tietokoneen ruutu, jossa Vaeltajankauppa

Vilkas-kauppa Vaeltajankauppa.fistä on julkaistu Verkkokauppiaan tarina -video! Yrityksen tarina onkin hurjan inspiroiva ja mielenkiintoinen, sillä yritys aloitti verkkokauppana ja vasta myöhemmin avasi verkkokaupan rinnalle kivijalkamyymälän. Vaeltajankauppa.fistä asiakas saa, mitä on tullut hakemaan ja kaupan päälle vielä ohjeita ja neuvoja vaeltamiseen ja retkeilyyn!

MyVilkas-laskutusjärjestelmä ja saldo

Ihmetyttääkö MyVilkkaan laskutusjärjestelmä? Heräätkö öisin huutoosi, joka vaatii tietää, että mikä se MyVilkas-tili oikein on? Ei hätää, sillä koostimme näitä tilanteita varten tämän tekstin, jossa kerrotaan MyVilkkaan laskutusjärjestelmästä, saldosta ja laskujen muodostumisesta.
 

Lokakuun kuukauden kauppa: Putinki

Näyttöpääte, jossa auki Putingin verkkokauppa.

 

Vaatimaton tavoite, että olisimme omassa genressämme paras ja laajin verkkokauppa, oikea paperifanin taivas! - Tuija Lommi, Putingin verkkokaupan tuotepäällikkö

Bloggari Satu Rämö testaa Vilkas Now -verkkokauppaa!

Vilkkaalla on syksyn 2020 aikana uusi kaupallinen yhteistyökumppani, sillä bloggari ja yrittäjä Satu Rämö testaa Vilkas Now -verkkokauppaa ja kertoo kokemuksistaan blogissaan ja sosiaalisessa mediassa! Satu on yksi Suomen ensimmäisiä sosiaalisen median vaikuttajia, jonka blogi kerää vuosirenkaita jo toisella vuosikymmenellä. Satun näkemyksiä ei kannata painaa villaisella, sillä Satu on perustanut ja ollut mukana perustamassa useita verkkokauppoja, minkä vuoksi verkkokaupankäynti on Satulle tuttua puuhaa!

Sivut