Kotisivut yritykselle

Onko sinulla yritys, sivutoimi tai harrastus, jota haluat esitellä muille? Silloin läsnäolo verkossa, eli verkkonäkyvyys, on ensisijaista. Tee verkkosivut yritykselle, jotka kestävät aikaa ja kehittyvät mukanasi.

verkkosivut yritykselle

Kotisivujen tekeminen

Näkyvyyttä voi saada monella tapaa, esimerkiksi somen kautta. On hyvä kuitenkin saada yleisö kokoontumaan lopulta yhteen paikkaan, yrityksen omille kotisivuille.

Niiden tekemisessä kannattaa miettiä millaiset nettisivut rakennat ja kuinka usein kotisivuja päivität. Puhumattakaan siitä kuka työn tekee ja jättää kädenjälkensä verkkonäkyvyyteesi.

Vilkas-miten-teen-kotisivut
Vaadi vähemmän ylläpidettävää

Hyvät nettisivut ovat

Mobiilioptimoidut

Eli ne skaalautvat niin suurelle kuin pienellekin näytölle. Mobiilisoveltuvuuden merkitys hakukonenäkyvyydessä on kasvanut huomattavasti, koska esimerkiksi Google arvioi sivut ensisijaisesti mobiilinäkymän perusteella.

Helppo ylläpitää

Nettisivujen päivittäminen on nimensä mukaisesti jatkuvaa työtä, joten sen on syytä olla vaivatonta ja nopeaa. Lukijasi arvostavat ajankohtaista sisältöä, mutta hakukoneet puolestaan vaativat sisällöiltä oikeita teknisiä ratkaisuja, jotka hoituvat kun kotisivujen taustalla on toimiva järjestelmä.

Rakenteeltaan tutut

Ihmiset ovat tottuneet tiettyyn rakenteeseen, jonka mukaan useimmat nettisivut toimivat. Kotisivuillasi navigoivat kävijät arvostavat tätä tuttuutta, joka on valmiiksi rakennettu kotisivujesi pohjaksi. Helppokäyttöisyys ja helposti ymmärrettävät verkkosivut auttavat lukijoita pysymään kotisivuillasi pidempään.

Edulliset

Edulliset nettisivut tarkoittavat sekä rahan että ajan säästöä muun muassa automaattisilla ja ilmaisilla päivityksillä sekä puolestasi ylläpidettävillä tietoturva-asioilla. Tekemisessä näppärät editorityökalut säästävät aikaa, kun kotisivujen rakentaminen tapahtuu raahaamalla sopivat elementit sopiviin paikkoihin.

Vilkas-Now-mobiilioptimoidut-kotisivut
Kotisivut palvelevat pitkään

Kotisivut kasvavat mukanasi

Kotisivut yritykselle on kuin näyteikkuna maailmalle. Se viestii lukijalle tekemisesi lisäksi luotettavuutta, brändiäsi ja myös tapaasi toimia.

Perustamalla kotisivut Vilkas Now'lla, luot itsellesi verkkonäkyvyyden yksinkertaisimmalla mahdollisella tavalla. Samalla varmistat, että verkkosivusto palvelee tarpeitasi myös tulevaisuudessa, jos haluat myydä tuotteita tai palveluita.

Tiesitkö, että verkkokaupan ostoskoria ei tarvitse näyttää kotisivuillasi, ennen kuin olet valmis laittamaan tuotteitasi tai osaamistasi myyntiin?

Kustannustehokasta & monipuolista

Edulliset kotisivut

Edullisella kuukausimaksulla saat automaattiset päivitykset, kymmenittäin tyylikkäitä valmiita teemoja kotisivujesi visualisoimaan sekä helpotuksen huokauksen, sillä sinun ei tarvitse tietää koodista mitään. 

Vilkas_tyylikkäät_kotisivut
Vilkas_kotisivut_ulkoasu
Verkkosivujen ylläpito

Helppokäyttöiset kotisivut

Editor-työkalulla raahaat ja tiputat verkkosivustollesi elementtejä, kuten teksti- ja kuvablokkeja sekä videoita, joiden avulla trendikkään ja näyttävän sisällön luominen on yksinkertaista ja nopeaa. Sisältösi on automaattisesti responsiivista, sillä se skaalautuu saumattomasti niin pienelle kuin suurellekin näytölle.

verkkokauppa kotisivuna

Näin teet verkkosivut yritykselle

Toimivat ja trendikkäät kotisivut on helpointa rakentaa Vilkas Now -alustalle.

Etenkin, jos haluat varmistaa, että verkkosivustosi mahdollistaa sinulle ja yrityksellesi - tai vaikka harrastuksellesi - kasvun joskus johonkin suurempaan, kannattaa pohjatyö tehdä tulevaisuus mielessä pitäen. Vilkas Now -alustalle tehdyt kotisivut toimivat halutessasi myös myyntikanavana. Sinun ei siis tarvitse erikseen  ylläpitää ja kustantaa sekä kotisivuja että verkkokauppaa.

Vilkas Now -alustan päälle rakennetut kotisivut noudattavat automaattisesti tuttua verkkosivujen rakennetta, mikä sekä helpottaa toimivien kotisivujen työstämistä. Tämä tärkeä ominaisuus tekee lukijan navigoinnista kotisivuillasi.

Edulliset kotisivut

Verkkosivuston ylläpito sekä tietoturva kuuluu edulliseen Vilkas Now'n kuukausimaksuun. Sinä voit keskittyä sisällön päivittämiseen ja brändisi kasvattamiseen.

Toimintasi kasvaessa myyntiin asti, säästät kustannuksissa sekä ajankäytössä, kun kaikki tarvittava on yhden järjestelmän takana.

Vilkas-miten-teen-kotisivut

Sisältöä kotisivuille

Verkkokaupan kategoriasivuille voit luoda normaalisti sisältöä niin tekstein, kuvin kuin videoinkin. Myös vaihtuva banneri etusivulla on visuaalisesti näyttävä ja kiinnostava elementti, joka kiinnittää lukijan huomion.

Vilkas Now'lla voit lisätä kaiken tämän helppokäyttöisen editori-työkalun avulla. Raahaa ja pudota -toiminnallisuus sujuvoittaa myös sivujen ylläpitoa sekä ajankohtaisen sisällön päivittämistä. Sisäänrakennettu rajaus- ja pyöritystyökalu taas helpottaa kuvien editoimista oikean kokoiseksi, jotta kotisivusi pysyvät virtaviivaisina ja kaikille päätelaitteille sopivina.

Useat ajankohtaiset ulkoasuteemat varmistavat, että kotisivusi ovat aina tyylikkäät ja ulkoasultaan nykyaikaiset. Teeman sisällä voit leikitellä fonteilla ja väreillä ja painikkeilla

Blogitekstit nettisivuilla

Perusta Vilkas Now verkkokauppaasi tuoteryhmä, jonka käyttötarkoitus ei kuitenkaan ole myydä tuotteita. Tee siitä blogisi ja tuota sinne sisältöä, joka hyödyttää lukijaasi.

Näytä verkkosivustosi etusivulla viimeisimpien blogikirjoitusten lyhennelmiä. Tämä on hyvä tapa lisätä tekstiä kotisivuillesi sekä näyttää hakukoneille sivujen päivittyvän tasaisesti.

 

Kotisivujen seuranta konversiopisteillä

Vilkas Now mahdollistaa konversiopisteiden lisäämisen nettisivuille. Niiden avulla voit seurata kotisivujen kävijöiden toimintaa ja käyttäytymistä ja parantaa, eli optimoida, kotisivuja tiedon perusteella. Klikataanko linkkejä, tai saapuuko lukijasi tietylle sivulle usein? Voit hyödyntää runsasta saatavilla olevaa tietoa, eli verkkosivujen analytiikkaa kotisivujen jatkuvaan kehittämiseen.

Hakukoneoptimointi verkkosivuilla

Hakukoneoptimointi varmistaa, että kotisivuillesi löydetään. Optimoitu sisältö tarkoittaa, että sisällössä, kuten teksteissä on käytetty oikea määrä oikeita termejä, jotta hakukoneet osaavat tarjota kotisivujasi oikealle yleisölle luettavaksi.

Optimointia voi tehdä myös kuvien avulla. Vilkas Now'n editorissa voi kirjoittaa nettisivulle lisäämillesi kuville ja videoille vaihtoehtoiset tekstit, eli alt-tekstit, mikä myös avittaa hakukoneita löytämään sivusi ja tekee sivuista myös saavutettavat.

Kotisivuille kannattaa lisätä myös rekisteriseloste. Sen tarkoitus on kertoa lukijalle, mihin sivuilta kerättyjä tietoja käytetään. Vaikka et keräisikään kävijöistä tietoa, kannattaa rekisteriselosteen tekeminen. Se on nimittäin yksi tapa ilmaista esimerkiksi Googlelle, että kyseessä on aidot ja luotettavat kotisivut, jotka tulee huomioida  hakukonesijoituksia jaettaessa.

Me autamme

Haluatko tietää lisää?

Asiantunteva asiakastukemme on apunasi verkkosivujen käytön arjessa. Soita tai laita viestiä, olemme matkassa mukanasi. Tuttuja tyyppejä on helppo lähestyä, ja saat vastaukset nopeasti.

Ota yhteyttä