Digitaalinen markkinointi

Markkinointi on yksi verkkokaupan perustamisen ja kehittämisen tärkeimmistä osa-alueista. Verkkokauppa tarvitsee näkyvyyttä, maksettua, että orgaanista menestyäkseen. Vilkas tarjoaa yhdestä luukusta kaikki digitaalisen markkinoinnin palvelut strategiasta toteutukseen.

vastaukset löytyvät täältä - ota yhteyttä
vilkasmedia-curious
SEO

Hakukonenäkyvyys, sisällöt

SEO-optimoinnilla on suora vaikutus myynnin kasvattamiseen. Siksi verkkokaupan hakukonelöydettävyys pitäisi olla jokaiselle verkkokauppiaalle arkipäivää. Me pidämme tärkeänä että myös kauppias on mukana ja oppii samalla.

Hakukoneoptimointi perustuu sekä sivuston sisällön että teknisen toteutuksen huomioimiseen. Hakukoneet nostavat parhaille sijoituksille sivustot, joista käyttäjät pitävät, ja joilla on tarjota laadukasta sisältöä

Vilkas tarjoaa kokonaispalvelun hakukonenäkyvyyden parantamiseen, tekniikasta aina hakukoneystävälliseen sisältöön saakka. 

Strategiat

Markkinoinnin suunnitelmat

Digitaalinen markkinointi on kannattaa vain kun se on suunnitelmallista, hallittua ja seurattavaa. Markkinointisuunnitelma kertoo, millaisilla toimenpiteillä tavoitteet käytännössä saavutetaan. 

Me rakennamme teille myyntiä kasvattavan markkinoinnin suunnitelman strategiasta toimenpiteisiin saakka. Oikeat kohderyhmät, oikeat kanavat, oikeat toimenpiteet, niistä syntyy tehokkaan markkinoinnin resepti. 

 

 

Ota yhteyttä

 

SEM / PPC

Maksettu mainonta, kampanjat

Orgaanisen näkyvyyden lisäksi tarvitaan kohdennettua mainontaa eri välineisiin. Verkkokaupankäynnin asiantuntijoina me tunnemme myös tärkeimmät digimainontamallit kuten Google ADS:in, Google Shopping:in, Display-mainonnan ja sosiaalisen median.

Lähdetään tekemään mainontaa tuloksellisesti ja parhaalla panos/tuotto-suhteella - mittavasti.  

 

CUSTOBAR

Markkinoinnin automaatiot

Dataa on valtavasti, mutta sen hyödyntäminen kallista ja hidasta.  Markkinoinnissa kaikkea kaikille ei toimi enää - se on roskapostia. 
Täytyy kohdentaa ja automatioida. Saada vähemmällä enemmän ja kasvatettava myyntiä, sekä mitattava sitä helposti. 

Vilkas verkkokauppaan on mahdollista yhdistää asiakastieto- ja markkinointiautomaatioalusta Custobar, jolloin asiakas-, tilaus-, tuote- ja selailutiedot saadaan markkinoinnin käyttöön helposti ja automatisoituna.

Google Analytics 4
GOOGLE ANALYTICS 4

Google Analytics loppuu pian. Vaihda uuteen versioon nyt!

Uusi Google Analytics 4 versio kannattaa ottaa käyttöön heti. 
Palveluna vaihto tapahtuu kätevimmin. 

keskity olennaiseen

Jatkuva verkkokaupan asiantuntijapalvelu

Mikäli tarvitset ulkoistettua verkkokauppa-asiantuntijaa, olemme valmiita auttamaan sinua monin eri tavoin.

Yrityksellä ei aina riitä aika tai osaaminen verkkokaupan kehittämiseen. Sinulla voi olla myös tarve jonkin tietyn osa-alueen kehitykseen. Vilkas tarjoaa käyttöösi 30 asiantuntijan resursseja, sekä laajaa kumppaniverkostoa, jonka avulla autamme kauppiasta menestymään verkossa. Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus erilaisista verkkokaupoista elinkaaren eri vaiheista. 

Vilkas31a-1

Parhaassa seurassa

oletkaunis
GOGOLF
lehtovuori2
matkavaruste-logo-1588235610

Digitaalisen kaupankäynnin asiantuntijat käytettävissänne - ota yhteyttä

Ari Paksuniemi

Ari Paksuniemi
050 550 8077
ari@vilkas.fi

Timo_Korvenoja_200px-200px_2021

Timo Korvenoja
050 65 013
timo@vilkas.fi

Saat meidät kiinni myös alla olevalla lomakkeella