Tue kivijalkamyymälää verkkokaupalla

Verkkokauppa tukee kivijalkamyymälää siinä missä se mahdollistaa harrastustoiminnan muuttamisen euroiksi. Monikanavaisella myynillä tavoitat asikkaasi siellä, missä he ikinä sijaitsevatkin. Vilkas Now mahdollistaa kivijalan ja verkkokaupan saumattoman yhdistämisen ja auttaa liiketoiminnan kasvattamisessa.

Avaa kauppa
Bagstage-case-esimerkki

3 syytä perustaa verkkokauppa👇

1. Monikanavaisuus kivijalan tukena

Tavoita asiakkaasi ja jää mieleen. Ostospaikan lisäksi verkkokauppa toimii näyteikkunana, josta asiakkaat hankkivat tietoa haluamastaan tuotteesta ennen ostopäätöstä. Verkkokaupan perustaminen on tehokas tapa tulla löydetyksi.

2. Laajenna liiketoimintaasi 24/7

Suurin osa asiakkaista tekevät verkko-ostoksia mobiilisti, siellä ja silloin kuin heille sopii. Mobiilioptimoitu Verkkokauppa toimii kilpailuetuna, sillä voit kasvattaa aukioloaikojen lisäksi tuotevalikoimaa ja maantieteellistä kattavuutta huomattavasti.

3. Helppoa ja nykyaikaista

Vilkas Now verkkokauppa-alusta ihastuttaa helppoudellaan: toiminnot, kuten ostoskori, on aseteltu valmiiksi sinne, mistä asiakkaat ne haluavat löytää. Moderni, tyylikäs ja samalla looginen ulkoasu herättää asiakkaissa luottamusta. Sinun tehtäväksesi jää vain laittaa tuotteesi myyntiin.

Verkkokauppa-alusta

Vilkas - Verkkokaupan koti

Oman verkkokaupan avulla voit muuttaa harrastuksesi euroiksi, ja viedä eurosi uudelle tasolle. Rakennetaan yhdessä verkkokauppa, joka voi olla merkittävä tulonlähde. Vilkas on sopiva kumppani kaikenkokoisille verkkokaupoille, aina pieniin ja suuriin menestystarinoihin.

Vain mielikuvituksesi on rajana - päätä vain mitä haluat tehdä ja missä haluat menestyä.

Halutessasi voit myös yhdistää kassajärjestelmän verkkokauppaan. Tämä on tehtävissä valituissa verkkokauppapohjissamme.

Kasvata_tuotteidesi_myyntiä-1
Kuvakaappaus verkkosivusta, BagStage asiantuntija asiakastarina (1)
Asiakastarina

Kotimainen Bagstage kasvattaa verkkokauppaa kivijalan rinnalle

Bagstagella verkkokauppaa pidettiin pitkään vain kivijalan lisäpalveluna. Vilkkaan verkkokaupalle toteuttaman kehitysprojektin myötä ajatus kääntyikin siihen, että verkkokauppa voi olla toinen myymälä kivijalan rinnalla ja tuottaa nykyistä enemmän. 

Monipuolisella kattauksella verkkokauppa-alustoja, sekä yli 25 vuoden aikana kertyneellä osaamisella, Vilkas mahdollistaa kasvupolun aina sopivalla verkkokaupparatkaisulla ja kehittämistä tukevilla palveluilla.

Bagstagen tarina on hyvä esimerkki siitä, miten verkkokaupan kehittäminen tuo toivottuja tuloksia, kun kehitys ja siihen tarvittavat askeleet määritellään yhdessä asiantuntijoiden avulla.

apua verkkokaupan pyörittämiseen

Parhaat palvelut verkkokauppiaille

Huippusuorituksia kotimaisella osaamisella.

Vilkkaan asiantuntijoilla on vuosien kokemus verkkokauppojen, mutta myös verkkoliiketoiminnan kehittämisestä. 

Osaamme auttaa sekä ammattitaidolla että omakohtaisella kokemuksella, sillä useat työntekijämme ovat itsekin verkkokauppiaita.
Tiedämme mistä puhumme ja suunnittelemamme palvelukokonaisuudet poistavat mahdolliset esteet matkaltasi.

Osaamisestamme olemme synnyttäneet palveluita, joita tarjoamme verkkokauppiaalle tueksi matkalla kohti tavoitteita ja niiden yli.

vilkas-verkkokauppa-2476
Vilkas Now

Ominaisuudet kauppiaan monikanavaiseen myyntiin

Yhdistä verkkokauppa kassaan

Vilkas Now XL -tasolla integroit kassan ja verkkokaupan yhteen. Synkronoi tuotteet, hinnat ja varastosaldot näppärästi molempien myymälöiden välillä. 

Lue lisää

Varastonhallinta 

Synkronoi varastosaldot kivijalkamyymälän ja verkkokaupan välillä, jotta tuotesaldot pysyvät ajan tasalla. Saumaton yhteys varaston ja myymälöiden kanssa auttaa myös inventaariossa.

Lue lisää

Alennuskoodit (lisämyynti)

Kasvata kivijalkasi ja verkkokauppasi myyntiä näppärästi kuponkikoodeilla. Tarjoa esim. ostaneille asiakkaille alennuskoodi verkko-ostokseen. Alennuskoodit ovat saatavilla Vilkas Now M -kauppatasosta ylöspäin.

Lue lisää

Asiakaslähtöiset toimitukset

Valitse asiakkaalle sopivat toimitustavat Vilkkaan laajasta valikoimasta, mm. Matkahuolto, Posti, Postnord. Voit tarjota asiakkaalle myös veloituksetta noutoa suoraan myymälästä. 

Lue lisää
maksaminen
Kivijalasta verkkoon

5 helppoa vinkkiä 👇

Kaupan ala elää murroksessa, ja asiakkaat siirtyvät verkkoon kiihtyvällä tahdilla. Kun halua hypätä mukaan siirtymään, huomioithan ainakin nämä tärkeät asiat:

  • Pyri pitämään asikaskokemus samanlaisena
  • Säästä aikaa kassan ja verkkokaupan integraatiolla
  • Paikallinen näkyvyys ja Google MyBusiness
  • Markkinoi kivijalkaa ja verkkokauppaa ristiin
  • Muista hyvä asiakaspalvelu molemmissa kanavissa
Helppokäyttöinen verkkokauppa

Pystytä verkkokauppa vikkelästi ja vaivattomasti

Vilkas Now

Verkkokaupan pyörittäminen on todella helppoa. Vilkas verkkokaupasta on ollut helppoa löytää kaikenlaiset toiminnallisuudet, esim. toimituskulut pois tietyksi ajaksi. Jos osaa käyttää tietokonetta ja sähköpostia, niin osaa käyttää verkkokauppaakin.

Maija Onnela, ovelia.fi

Kohti tavoitteitasi ja niiden yli - parhaat palvelut verkkokauppiaalle

Avaa verkkokauppa