Etusivu » Palvelut » Oma verkkotunnus

Palvelut

Omalla verkkotunnuksella luot verkkokaupallesi brändin, jonka avulla se muistetaan ja tunnistetaan. Siksi on tärkeää valita napakka ja helposti muistettava domain, joka myös kestää aikaa. Hinta sisältää verkkotunnuksen rekisteröinnin, nimipalveluiden ylläpidon sekä verkkotunnuksen ohjauksen verkkokauppaasi. Saat kauttamme niin .fi, .no, .se, .com ja .net -päätteiset domainit.

Jos kauppasi on MyVilkas-sivustolla, domaintilaus tulee tehdä ko. sivuston kautta kohdasta "Osta lisää". Domain-tilaus laskutetaan MyVilkasta käyttäviltä kerralla koko vuodeksi eli 120 €/v. Muut voivat tehdä domaintilauksen alla olevan lomakkeen avulla ja heitä laskutetaan domainista sopimuslaskutuksen yhteydessä valitun laskutuskauden mukaisesti.

Valitse

Jos kauppasi on MyVilkas-sivustolla, domaintilaus tulee tehdä ko. sivuston kautta kohdasta "Osta lisää". Muut voivat tehdä domaintilauksen alla olevan lomakkeen avulla.

Domainin tilataksesi täytyy kauppasi olla aktivoituna. Jos kauppasi on yhä testitilassa, aktivoi se ennen domainin tilausta.
Domainin siirtoa varten tarvitaan välittäjän vaihtoavain. Avaimen saat nykyiseltä välittäjältäsi.
Domainin haltijan tiedot
Sähköpostien tiedot
Lisäpalveluna sähköpostit 5,20 €/kk/käyttäjä. Sähköposti tulee Google G Suite -tuotepaketin osana ja myydään vain verkkotunnuksen lisäpalveluna.
Pääkäyttäjän sähköpostiosoite tietojen toimitusta varten. Osoite tulee olla uuden domainin ulkopuolella.
G Suite tilit luodaan aina käyttäjän etu- ja sukunimellä esim. etunimi.sukunimi@esimerkki.fi. Pääkäyttäjä on administrator. Jos haluat useamman kuin yhden käyttäjän, täytä tähän heidän etu- ja sukunimensä. Yleisiä sähköpostiosoitteita, kuten myynti@esimerkki.fi tai info@esimerkki.fi, voidaan luoda aliaksina yhdelle käyttäjälle tai ryhmänä usealle käyttäjälle.
Tilaa oma verkkotunnus

120 €/vuosi

Jaa sisältö