Vilkas lanseerasi uuden digitaalisen mainonnan palvelun

vilkasmedia_hero

vilkasmedia_logo

Vilkkaan asiantuntijat haluavat auttaa teitä verkkokauppiaat, tekemään kannattavaa myyntiä hyödyntämällä fiksuja markkinoinnin työkaluja. Vilkas lanseerasi tänään uuden digitaalisen mainonnan palvelun, jonka avulla kauppias voi tehdä fiksua mainontaa kotimaisissa laatumedioissa ja kasvattaa tutkitusti myyntiä. 


Ylpeänä esittelemmekin etenkin verkkokauppiaille suunnitellun Vilkas Median*. Vilkas Median palveluvalikoimasta löytyy verkkokauppiaille tutkitusti tuottavia mainonnan palveluita.

Tutustu Vilkas Mediaan

Olemme innoissamme, sillä olemme onnistuneet rakentamaan palveluita, jotka ovat olleet aikaisemmin isompien yritysten mainonnan työkalupakissa. Halusimme miettiä mainonnan paketit sellaisiksi, että myös keskikokoisilla ja pienemmillä kauppiailla olisi tähän varaa, alk. 100€. Lisäksi olemme halunneet tehdä tästä teille kaikille mahdollisimman helppoa. Kun asiat tehdään fiksusti Vilkas Median kanssa, niin saamme kohdistettua yrityksen markkinointibudjetista enemmän rahaa itse mainontaan.

Yksi meidän verkkokauppiaille suunnatuista tuotteista pitäisikin tulla melkein pakolliseksi jokaiseen verkkokauppaan. Tämä tuote on jälleenmarkkinointiin eli “retargetointiin” liittyvä palvelu. Palvelun avulla saat ne 97% verkkokauppa-asiakkaista takaisin, jotka ovat poistuneet verkkokaupastasi ja jotka kovalla vaivalla sait vieraaksi. Tunnistamme asiakkaat verkkokaupassasi evästeen avulla ja kohdistamme hänelle mainontaa laadukkaissa kotimaisissa medioissa. Tämän palvelun avulla myyntisi kasvaa jopa 20%. Lue lisää tutkimuksista >>

Vilkas Media -palvelu on osa Vilkkaan palveluportfolion uudistusta, jota olemme viimeisten vuosien aikana tehneet. Haluamme tuoda kauppiaille monipuolisemmin erilaisia palveluita, joiden avulla meidän asiakkaat menestyvät verkossa. 

Käykää tutustumassa ja antakaa palaute. Paras palaute on toki verkkokaupan Jälleenmarkkinointiin Perus -paketin tilaus:)

Digitaalista mainontaa helposti löydät tästä osoitteesta >>

Tutustu Vilkas Mediaan

Tervetuloa asiakkaaksi,

Veli-Matti Vänninmaja
Liiketoimintajohtaja

Markku Korkiakoski
Toimitusjohtaja

 

* Vilkas Media on Vilkas Group Oy:n uusi liiketoimintayksikkö, jonka tavoitteena on yhdistää kotimaiset yritykset ja media yhteen helppokäyttöisillä ja kannattavilla palveluilla.

Takaisin

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Tilaus muodostuu ennen maksua

Onko sinulla tullut vastaan tilanne, jossa verkkokauppatilaus ja siihen liittyvä maksusuoritus...

Usein kysytyt kysymykset: MyVilkas

Mikä on MyVilkas? MyVilkas-järjestelmä korvasi aiemmin kaupan taustahallinnasta löytyneen Kaupan...

Matkahuolto liittyy mukaan Pelastetaan kauppa -talkoisiin

Suomen eniten suositellut pakettipalvelut verkkokauppasi asiakkaille  Matkahuollosta saat kaikki...