Vilkas Group -verkkokauppatoimittaja sai Avainlippu-merkin

Vilkas Groupille myönnettiin 6.4.2022 Avainlippu-merkki, joka on osoitus Suomalaisen yrityksen tuottamasta palvelusta ja tässä tapauksessa kotimaisen verkkokaupan palvelusta. Avainlipun myöntävä Suomalaisen Työn Liitto edellyttää hakijoilta hyvää liiketoimintatapaa ja vastuullista toimintaa alla esitettyihin vastuullisuusaspekteihin liittyen.

Avainlippu-palvelu on, Vilkas (1)

Kotimainen osaaminen esille Avainlipun avulla

Avainlipun ottaminen käyttöön on yksi konkreettinen tapa tuoda esille suomalaista osaamista. Kotimaisten pienyrittäjien tukeminen onkin yksi toimintamme kulmakivistä.

"Meille on tärkeää olla tiiviissä suhteessa kotimaisen yrityskentän kanssa ja kuunnella tarkkaan nimen omaan kotimaisen yrittäjän tarpeita. Haluamme tällä tavoin varmistaa, että suomalaisille yrityksille on tarjolla sopivan kokoisia ja laadukkaita palveluita Suomesta, yrityksen koosta riippumatta. Yksi tärkeä kotimaisuuden mittari meille on tarjota kaikille asiakkaille asiantuntijapalvelut ja tuki kauppiaan omalla äidinkielellään."
Toteaa Vilkas Groupin toimitusjohtaja Markku Korkiakoski.

Avainlippu on konkreettinen merkki siitä, että kotimaisuuden vaaliminen on vilkkaalle tärkeää. Kotimainen yritys luo ympärilleen tukevaa verkostoa sekä työpaikkoja. Vilkas Group kasvaa työntekijämäärältään vuosittain ja työllistää tällä hetkellä 29 työntekijää ympäri Suomea, erityisesti Pirkanmaalla.

Avainlippu-somekuva NELIÖ

Hyödynnä kotimaisuutta - korosta suomalaisuutta

Vilkas Verkkokauppa -alustat Now ja Go mahdollistavat luotettavan ja laadukkaan kaupankäynnin Suomen joka kolkkaan. Näinä aikoina on erityisen tärkeää, että kotimaiset kauppiaat tukevat toisiaan ja kuluttajat käyttäisivät kotimaisia palveluita. Avainlippu-merkki on yksi hyvä tapa auttaa asiakasta valitsemaan kotimainen vaihtoehto.

"Haluamme rohkaista muitakin verkkokauppiaita hyödyntämään kotimaisuutta. Kuluttajat haluavat ostaa kotimaisista kaupoista, kun vain osaavat tai pystyvät. Voiko yritystäsi tai verkkokauppaasi tunnistaa nyt kotimaiseksi?" Pohtii Korkiakoski.

Avainlippu-palvelu on, Vilkas (2)

Haluamme tarjota kauppiaille matalankynnyksen mahdollisuuden kokeilla verkkokaupan luomista ja sillä toimimista. Siksi tarjoamme asiakkaillemme 30 päivää ilman maksuja ja sitoumuksia.

Takaisin

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Pohjoismainen maksunvälityspalvelu Avarda Vilkas-verkkokauppoihin

Vähittäiskaupan kova kilpailu vaatii verkkokauppiaaltakin rahaa ja resursseja vieviä...

Vilkkaan mimmit koodaa - Jaana, Taika ja Pieta

Hyvää ja tasa-arvoista naistenpäivää - ihan kaikille! Vilkkaan naisilla on selkeä näkemys naisten...

”Ruotsi 4 – Suomi 0” – Suomen verkkokauppa on pahasti Ruotsia jäljessä

Tiedote liittyy Vilkkaan yhteistyökumppaneiden kanssa järjestämään Verkkokauppa kotimaisen kasvun...