Uusi teema Vilkas Air

air-mockup-final

Vilkas Suiten uunituore ulkoasuteema Vilkas Air on julkaistu! Vilkas Airiin on tuotu raikasta ulkonäköä, vaihtoehtoja asetteluun ja pieniä korjauksia aiemmissa teemoissa ilmenneisiin haasteisiin. Myös verkkokaupan sisäinen blogi on saanut kasvojenkohotuksen!

Raikas ulkonäkö

Vilkas Air on nimensä mukaisesti ilmava ja kevyen tyylikäs ulkoasuteema, jonka avulla luot helposti modernin ilmeen kauppaasi. Yksityiskohdat on hiottu nykyaikaisiksi, ja näytöllä paljon tilaa vievät elementit on pyritty piilottamaan esimerkiksi kuvaavien ikonien taakse.

Modernit ikonit

Uusimmat Font Awesome -ikonit ovat kevyen tyylikkäitä. Uusia ikoneita voi teemassa bongata esimerkiksi ostoskorin ja hakupalkin kuvakkeista.

Hakupalkki

Aiemmissa teemoissa hakupalkki on ollut koko ajan näkyvillä kaupan ylä- tai alareunassa. Vilkas Airissa hakupalkki aukeaa ikonia klikattaessa eikä suotta vie tilaa ruudulta silloin, kun sitä ei tarvita.

Tuotesivu

Tuotteen pitkä kuvaus näkyy teemassa tuotesivulla siististi hinnan alapuolella, tuotekuvan vieressä. Monessa aiemmassa teemassa pitkä kuvaus näkyy koko sivun levyisenä tuotekuvan alapuolella.

Blogi

Verkkokaupan sisäisen blogin ulkomuotoa on paranneltu roimasti. Nyt blogi oikeasti näyttää blogilta ja tekstien selaileminen on helpompaa.

Vaihtoehtoiset asettelut

Joskus suunnitelma kaupan ulkoasusta muuttuu teeman valitsemisen jälkeen. Tai ehkä haluat vain kokeilla, miltä erilaiset asettelut näyttäisivät käytännössä. Myös tuotekategorioiden lisääntyessä saattaa tulla ajankohtaiseksi tarkastella uudelleen verkkokaupan asettelua. Tällöin on kätevää, että suurehkojakin rakenteellisia muutoksia voi tehdä verkkokauppaan teemaa vaihtamatta.

Sivupalkit

Vilkas Airissa sivupalkit saa näkyviin joko sivun vasemmassa tai oikeassa reunassa, kummassakin tai ei kummassakaan. Pienellä näytöllä, kuten älypuhelimessa, esille asetetut sivupalkit piiloutuvat ikonin taakse.

Valikko

Verkkokaupan valikon eli menun voi Vilkas Airissa siirtää mihin tahansa kohtaan headerissa eli ylätunnisteessa verkkokaupan yläreunassa. Mobiilissa menu asettuu hampurilaisvalikon taakse. Jos kaupassa on paljon kategorioita, voi megamenun laittaa erilliseen logon alapuolella olevaan ylätunnisteeseen. Jos kaupassa taas on vain muutama kategoria, megamenu voidaan sijoittaa esimerkiksi logon ja hakuikonin väliin samaan ylätunnisteeseen.

Parannuksia vanhaan

Lisäksi Vilkas Airissa on paranneltu ja korjailtu elementtejä, jotka joissain aiemmissa teemoissa esimerkiksi asettuvat tietyissä yhdistelmissä hassusti.

Tuotelistaus

Tuotelistausta on korjattu niin, ettei asettelu rikkoonnu, vaikka kuvia ei olisi rajannut keskenään saman kokoisiksi. Tuotteet siis pysyvät nätissä rivissä kaikilla kuvako’oilla.

Hakupalkki

Hakupalkki sisältöineen pysyy nyt paikoillaan myös mobiilissa eikä hypi muiden elementtien päälle.

 

Tässäpä siis muutama maistiainen uudesta Vilkas Airista. Mainittujen ominaisuuksien ja korjauksien lisäksi teemassa on paljon muitakin tyylittelyjä ja pieniä fiksauksia. Vilkas Airin löydät muiden teemojen tapaan Vilkas Suiten taustahallinnasta kohdasta Ulkoasu Omat teemat. Klikkaa sivun alalaidassa Lisää uusi teema. Jos aika on kovin kortilla ja kätesi ovat täynnä verkkokaupan muissa töissä, voimme myös asentaa teeman puolestasi

Takaisin

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Verkkokaupan perustaminen - tuen vinkit hyvään perustaan

Teksti on päivitetty tammikuussa 2023. Verkkokaupan perustaminen voi vaikuttaa isolta haasteelta,...

Zettle saataville Vilkas Now -kauppoihin marraskuussa

Zettle-liityntä Vilkas Now -verkkokaupan ja kassan välillä on tähtiin kirjoitettu.

2000 Vilkas-kauppaa!

Vilkas-kauppojen lukumäärä on ylittänyt huikean 2 000 kauppiaan rajan! Mahtavaa, että kauppiaat...