Noora Kahra Vilkkaan kumppanuuksien kehittämisen johtoon

Kesäkuussa Vilkkaan työyhteisöön saatiin jälleen vahvistusta, kun Noora Kahra aloitti uudessa tehtävässä Vilkkaan kumppanuuksien kehittämisen parissa. Haastattelimme tuoretta työkaveriamme uuden tehtävän tiimoilta.

Hei Noora, hauska tutustua! Kertoisitko meille, kuka olet?Noora Kahra

Olen Noora, helposti innostuva ja harvoin paikoillaan oleva puuhastelija. Olen myös paljasjalkainen tamperelainen ja kesäisin nautinkin aamukahvini mieluiten Tammelantorilla ja iltapäivän jätskit veden äärellä Laukontorilla.

Mitä uusi tehtäväsi pitää sisällään?

Toimin Vilkkaalla kumppanuuksien kehittämisen parissa. Tehtävän ytimessä on luoda yhdessä Vilkkaan kumppaneiden kanssa parhaat palvelut ja toimintatavat verkkokauppiaille niin maksatuksen, logistiikan kuin vaikkapa markkinoinninkin saralla. Kumppaneiden kanssa toimiminen on siitä kiitollista, että työ on ihmisläheistä ja työskentelemme yhdessä saman tavoitteen eteen.

Mistä saavuit Vilkkaalle?

Ennen Vilkkaalle tuloa työskentelin vuosia Tampereen ammattikorkeakoulun kansainvälisissä palveluissa, jossa kumppanuuksien hallinta tuli tutuksi erilaisten tehtävänkuvien ja projektien kautta. Kumppanuuksien hallinnan taitojani hiottiin timanttisiksi muun muassa järjestäessäni vuosittaisen tapahtumaviikon yhteistyökumppaneille. Viikolle saavuttiin ympäri maailman sekä oppimaan uutta että jakamaan tietoa ja osaamista.

Viimeisimpänä projektinani oli kansainvälisten strategisten kumppanuuksien kehittäminen, josta siirryin Vilkkaalle työskentelemään samankaltaisten tehtävien ja kumppanuuksien pariin. Digitaalinen maailma ja verkkokauppa toimialoina ovat minulle alueita, jotka innostavat oppimaan uutta ja kehittämään omaa ammattitaitoani.

Miltä uusi työ ja uudet työkaverit ovat vaikuttaneet?

Uusi työ on innostavaa ja vilkaslaisten tuki on ollut sydäntä lämmittävää. Vilkaslaiset ovat selvästi yhteisö, jossa jokaisen mielipiteellä on merkitystä ja asioita ratkotaan yhdessä. On hienoa päästä osaksi tätä joukkoa!

Kerro lopuksi vielä erikoinen fakta itsestäsi.

Innostun helposti ja silloin tulee mentyä syvään päähän aika nopeasti. Kuten silloin, kun neuloin kuusi samanlaista pipoa putkeen. Tai silloin, kun väkersin syntymäpäiväkakkuun teemaan sopivia sokerimassakoristeita kaksi viikkoa, eivätkä ne kaikki sitten loppujen lopuksi edes mahtuneet kakun päälle!

Toivotamme Nooran lämpimästi tervetulleeksi osaksi Vilkkaan tiimiä!

Takaisin

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Vilkkaan mimmit koodaa - Jaana, Taika ja Pieta

Hyvää ja tasa-arvoista naistenpäivää - ihan kaikille! Vilkkaan naisilla on selkeä näkemys naisten...

Verkkokaupan 4K-kaava: Näin kasvatat asiakkaidesi ostosten kokoa

Tässä sarjassa verkkokaupan asiantuntijamme käsittelevät kuinka verkkokauppaa voi kasvattaa...

Inspiroidu kuukauden kaupoista!

Vuosi 2020 tuo mukanaan kuukauden kaupat, joita esitellään Vilkkaan verkkosivuilla joka kuun...