Äitienpäivä 2022: Lahjaksi viisi kampaamotuotetta jokaiselle äidille

Ripaus kampaamon tunnelmaa suoraan kotiin verkosta

Koreus on Tampereen ydinkeskustassa sijaitseva nuorekas kampaamo, joka täyttyy intohimosta hiuksiin. Kampaamon todellinen sydän on kuitenkin sen tekijät. Liikkeessä työskentelee kampaamo Koreuden perustajan Maaritin lisäksi myös kolme muuta ammattitaitoista kampaajaa. Kampaamon kivijalka sijaitsee Tampereen sydämessä, suoraan Tammerkosken läheisyydessä. 

Palveluihin kuuluu niin kampaamopalvelut kuten värjäykset, leikkaukset, kampaukset, hiustenpidennykset, hius- ja pohjahoidot ja paljon muuta. “Koreus palvelee asiakasta henkilökohtaisesti. Jokaisella on oma persoonallinen tyylinsä ja me haluamme korostaa sinun koreuttasi”, kertoo kampaamo verkkosivuillaan. 

Koreus_Design_Hair     Kuva: Koreus Instagram @koreusdesignhair

Monikanavaisuus näkyy myös kampaamon liiketoiminnassa, sillä liikkeen kampaamotuotteita voi tilata kotiin myös Koreuden verkkokaupasta, kauppa.koreus.fi. Palvelussa on pyritty huomioimaan jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet, ja tekemään asiakaskokemuksesta erityisen: “Meillä kivijalassa on asiakkaille kanta-asiakaskortti, johon kertyneillä pisteillä asiakas voi saada lahjaksi lisäpalveluja tai jopa kampaamotuotteen. Lisäksi meillä on oma Koreus -mobiilisovellus, josta asiakas tekee helposti varauksia ja hallitsee niitä. Sovelluksesta asiakas pystyy seuraamaan myös kertyneitä kanta-asiakaspisteitään sekä kuulemaan tärkeistä tiedotteistamme ensimmäisten joukossa”, kertoo Koreuden perustaja Maarit. 

Sesongit ja merkkipäivät lisäävät monesti verkkokaupan myyntiä. “Äitienpäivä näkyy lisääntyneinä lahjakorttien ja tuotteiden ostoina lahjaksi sekä ajanvarauksina”, pohjustaa Maarit. Suosituimmiksi lahjoiksi Maarit luettelee lahjakortit liikkeeseen ja verkkokauppaan, hemmottelevat hiuspohja- ja hiushoidot, värjäys ja leikkaus -paketit sekä kampaamotuotteet, kuten shampoo ja hoitoaine yhdessä. Antamalla palvelun lahjaksi, annat äidille samalla myös omaa aikaa. 

Laadukkaat kampaamotuotteet lahjansaajalle

Lahjan valinnassa kannattaa luottaa laatuun: “Kevin Murphyn Hydrate.Me -shampoo ja -hoitoaine on varma ja hyvä valinta. Tuotteet syväkosteuttavat hiuksia sekä hiuspohjaa ja soveltuvat monenlaiselle hiuslaadulle.” 

Samalta merkiltä löytyy myös toinen tuote, jota Maarit voi suositella jokaiselle äidille. “Kevin Murphy Young.Again -hiusöljy ravitsee ja kosteuttaa hiusta tehokkaasti, antamalla hiukselle samalla lämpösuojan. Kirkkaan värinsä vuoksi sopii erittäin hyvin vaalealle hiukselle, jolloin se ei kellastuta ja samennuta hiusten väriä. Öljy kannattaa laittaa ensimmäisenä tuotteena pyyhekuivattuihin puhtaisiin hiuksiin suihkun jälkeen. Tuotteen koostumus on hieman voidemainen, jolloin tuotteella on hyvin vaikea saada öljyisen tuntuista. Huippu tuote siis hentoisemmallekin hiukselle.” 


Koreus_verkkokauppa

Kuva: Näyttökaappaus Koreus.fi -verkkokaupasta

Hiustuotteet kannattaa valita yksilöllisesti tarpeen ja oman hiuslaadun mukaan. Vaurioituneet hiukset pitää huomioida hiustenhoidossa erityisesti: “K18Hair -hiuksiin jätettävää hoitoaine on markkinoiden ainut tuote, jolla pystytään korjaamaan hiuksessa jo olevia vaurioita ja jälleenrakentamaan hiusta täysin terveeksi”, kertoo Maarit. “Hoitoaine käytetään hiuksessa noin 2-3 pesukerran välein riippuen hiuksen kunnosta. Tätä tuotetta käytettäessä pestään hiukset vain shampoolla, jonka jälkeen hiukset pyyhekuivataan ja lisätään K18hair -tuotetta 1-3 pumppauksen verran riippuen hiuksen kunnosta, odotetaan 4min, jonka jälkeen voit lisätä hiukseen muita tuotteita. Tätä tuotetta käytettäessä ei käytetä ollenkaan poishuuhdeltavaa hoitoainetta. Tämä perustuu siihen, kun shampoo avaa hiuksen suomupintaisen rakenteen, jonka jälkeen hoito pääsee imeytymään rakenteeseen ja korjaamaan sitä sekä palauttamaan sen kuntoa.”

Helpotusta arkeen ja juhlaan

Myös arjen helpotukseksi löytyy Koreudelta pelastus: “Davines-puuterisuihkeella saa hiuksiin ihanaa ilmavuutta ja tekstuuria. Huippu tuote suomalaiseen liukkaaseen hiukseen antaen siihen volyymia ja käsiteltävyyttä. Suihketta käytetään kuivaan hiukseen luomaan volyymia, ilmavuutta ja tekstuuria. Tuote imee hieman myös kosteutta eli toimii kevyenä kuivashampoomaisena tuotteena, kuitenkaan olematta kuivashampoo. Näin ollen tuote pitää myös hiukset freesinä useamman päivän.”

Äitienpäivätervehdys Koreudelta ja tarjous lahjakorttiin

Lopuksi Maarit toivottaa ihanaa äitienpäivää kaikille. “Muistakaa hemmotella myös itseänne. Hyvä olo on yhtä kuin hyvinvoivat hiukset ❤️”

Hemmottele äitiä lahjakortilla Koreuden verkkokauppaan. Ostaessa lahjakortin äidille saat kaupan päälle K18Hair -hoitoaineen (arvo 12 €) tilauksen yhteydessä. Lahjakortin voimassaoloaika on 6 kk alkaen 8.5.2022.

Takaisin

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Black Friday tulee jälleen: Näillä vinkeillä hiot verkkokaupan kuntoon

Päivät kylmenevät ja illat pimenevät. Vaikka syksy saattaakin tuntua ikävältä lämpimän ja...

Mistä lisätuloja? Perusta verkkokauppa kannattavasti ja kestävästi

Monen verkkokauppiaan alkutaival on lähtenyt liikkeelle tilanteesta, jossa myytävää, kuten...

Pudotuspeli meneillään, kotimaisista verkkokauppiaista hävisi 25%

Verkkokaupan euromääräinen kasvu jatkuu, kertoo uunituore verkkokauppaindeksi. Indeksiä täydentävä...