Etusivu » Vilkas-verkkoapteekki

Vilkas-verkkoapteekki

MONIPUOLINEN VERKKOAPTEEKKIALUSTA APTEEKEILLE

Tarjoamme apteekkien käyttöön monipuolista ja laadukasta verkkoapteekkiratkaisua. Vilkas on kehittänyt verkkoapteekkiratkaisua yhdessä Suomen johtavien verkkoapteekkien kanssa jo yli 10 vuoden ajan. Vilkas-verkkoapteekki on kotimaisille Fimean hyväksymille apteekeille suunnattu verkkoapteekkipalvelu, joka integroituu tarvittaessa myös apteekin omaan apteekkijärjestelmään, kuten MaxxPD3 tai Salix. Perusta verkkoapteekki yhdessä Suomen johtavan verkkoapteekkitoimittajan kanssa. 

OSAAVA TUKI APTEEKIN APUNA 

Pitkän kehitystyön tuloksena voimme tarjota apteekeille välittömästi valmiin ja testatun kokonaisuuden. Käyttöönottoon liittyy toimivan ja helppokäyttöisen teknologian lisäksi myös hyödylliset koulutukset, joihin Vilkkaalta löytyy kokeneita asiantuntijoita. Lisäksi Vilkas tarjoaa asiantuntevaa monikanavaista tukea apteekkareille ja apteekin henkilökunnalle.

JATKUVAA PALVELUKEHITYSTÄ

Verkkoapteekin pohjalla toimii Vilkkaan monipuolinen, nykyaikainen ja responsiivinen verkkokauppa-alusta, jota käyttää jo yli 1 700 kotimaista ja kansainvälistä kauppaa. Vilkas on kehittänyt tarjottavan verkkoapteekkiratkaisun Vilkkaan geneerisestä verkkokauppa-alustasta kehittäen alustan päälle apteekkiliiketoimintaan tarvittavat toiminnallisuudet. Yhdistelmän lopputuloksena on markkinoiden monipuolisin ja kustannustehokkain skaalautuva verkkoapteekkiratkaisu, tietoturvasta tinkimättä.

OMAN APTEEKIN NÄKÖINEN VERKKOAPTEEKKI

Tarjoamme jokaiselle verkkoapteekille mahdollisuuden tehdä oman näköisen verkkoapteekin, jolloin apteekilla on mahdollisuudet kehittää omaa asiakaskokemustaan haluttuun suuntaan omien tavoitteiden ja resurssien puitteissa. Verkkoapteekkiin voi myös liittää oman verkko-osoitteen. 

VERKKOAPTEEKIN HAKUKONENÄKYVYYS

Vilkas-verkkoapteekki on optimoitu hakukoneita varten siten, että sinulla on mahdollisuus nousta hakutuloksissa aina korkeimmalle sijalle. Vilkas-verkkoapteekit edustavatkin hakukoneiden kärkisijoja.

VERKKOAPTEEKIN TOIMINNALLISUUKSIA

  • eResepti-toiminnallisuus
  • Suomi.fi-tunnistus
  • Itsehoitolääkkeiden myyntirajoitukset
  • Haluatko lääkeneuvontaa -toiminnallisuus?
  • Audit log
  • Liityntä SAL- ja LTK-tuotetietokantoihin
  • Liityntä Salix-, PD3- (tulossa) ja MAXX-apteekkijärjestelmiin
  • Täysi-ikäisyyskysely

VERKKOAPTEEKKI REFERENSSEJÄ

Vilkas Verkkoapteekkipalvelua käyttävät mm. seuraavat verkkoapteekit:

Ota yhteyttä >>

Jaa sisältö