Etusivu » Vilkas Go

Vilkas Go

HALUATKO LENTÄÄ OMALLA TYYLILLÄSI?

Ovatko verkkokaupan tekniset rajoitteet estäneet sinua tekemästä villeimmät temput? Vilkkaan verkkokauppaguruille kaikki on mahdollista. Vilkas Group on Suomen johtava verkkokaupparatkaisujen toimittaja. Vilkkaaseen luottaa jo yli 2 000 eri kokoista yritystä Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Toimimme verkkokauppa-asiantuntijoina asiakkaan verkkokauppaprojektissa ja vastaamme verkkokaupan toteutuksesta yhdessä Vilkkaan yli 20 hengen asiantuntijatiimin kanssa.

VERKKOKAUPAN ULKOASU VARMISTAA ERINOMAISEN ENSIVAIKUTELMAN

Tyylikäs ulkoasu ja UX, eli käyttökokemuksen suunnittelu, ovat verkkokaupan tärkeitä peruspilareita, jotka takaavat sen, että asiakkaat viihtyvät verkkokaupassa ja löytävät sieltä helposti haluamansa.

Lue lisää >>

KUMPPANI, TEKNOLOGIA VAI MOLEMMAT?

Teknologiavalinnoilla on väliä, mutta sitäkin tärkeämpää on löytää yhteistyökumppani, joka ymmärtää asiakasta sekä tarjoaa tarpeita parhaiten vastaavia palveluita.

Lue lisää >>

TEHOSTA JA AUTOMATISOI INTEGRAATIOILLA

Yhdistämällä verkkokauppa yrityksen muiden järjestelmien kanssa tehostetaan yrityksen toimintaa, tiedon ylläpitoa sekä prosesseja ja säästetään aikaa, resursseja ja kustannuksia.

Lue lisää >>

VERKKOKAUPPAGURUT KÄYTÖSSÄSI

Kauppasi tekniseen kehitykseen haluat varmasti aina parhaat osaajat eli koodaajat. Parhaat osaajat säästävät sekä aikaa että rahaa mutta takaavat myös kauppiaan rauhalliset yöunet.

Lue lisää >>

VÄLITTÄVÄÄ YLLÄPITOA

Ylläpidämme ja huolehdimme 24/7 siitä, että kauppasi on aina tavoitettavissa. Keskimääräinen palveluidemme saatavuus on 99,98 % ilman erillisiä kalliita SLA-sopimuksia.

Lue lisää >>

PROJEKTIT VIEDÄÄN TEHOKKAASTI MAALIIN

Verkkokaupan onnistunut projekti perustuu hyvään määrittelyyn, joka tehdään yhdessä kauppiaan kanssa. Samalla projektisi pysyy aikataulussa ja annetussa budjetissa. Mekään emme pidä yllätyksistä.

Lue lisää >>

VERKKOKAUPPASI MENESTYS ON YKKÖSASIAMME

Inspiroidu asiakkaillemme tehdyistä ratkaisuista. Näin olemme uudistaneet eräiden asiakkaidemme digitaalista liiketoimintaa:

Tutustu Go-asiakkaisiimme >>

HALUATKO LISÄÄ TIETOA VILKAS GO -RATKAISUSTA?

Harkitsetko eri verkkokaupparatkaisuja tai haluat vaihtaa nykyisen verkkokauppa-alustan uuteen? Autamme mielellämme jo suunnitteluvaiheessa, jotta teet parhaan ratkaisun pitkällä aikavälillä. Pitkän ja monipuolisen kokemuksen ansiosta me haastamme, kyseenalaistamme, ideoimme, innovoimme ja ehdotamme erilaisia ratkaisuja.

Ole yhteydessä Vilkkaan asiantuntijoihin, niin jutellaan lisää. 

Vilkas Go -asiantuntijat:

Mirjami Petro-Uotila
Puh. 050 5055 200

Timo Korvenoja
Puh. 050 65 013

Markku Korkiakoski
Puh. 0400 434 244

Email: etunimi@vilkas.fi

Jaa sisältö