Untitled design-5-1-1
vilkas akatemia

Vilkas kouluttaa verkkokauppiaita

Meillä on yhteinen tavoite - saada kauppasi menestymään. Kasvata kauppaasi ja kehity verkkokauppiaana kanssamme. Olit sitten Vilkas-kauppias tai verkkokauppa-alustasi on joku muu, tapahtumamme ovat avoimia kaikille kehittymishalukkaille verkkokauppiaille.

Koulutamme monipuolisesti aina verkkokaupan teknisestä perustamisesta kaupan liiketoiminnan kehittämiseen saakka. Ja kaikkea siltä väliltä. Yhdessä kohti tavoitteita ja niiden yli.

Koulutuksemme järjestetään verkon kautta, joten tule mukaan ja ilmoittaudu yhteen tai vaikka kaikkiin. Koulutusten hinnat löytyvät koulutuksen kuvauksesta, Vilkas-kauppiaille koulutuksemme ovat edullisempia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TULOSSA: Maaliskuu 2023

Koulutus: Hakukoneoptimoinnin perusteet verkkokauppiaalle

28.3.2023 klo 9 - 11

Koulutuksen jälkeen ymmärrät, mitä SEO on ja miksi siihen kannattaa panostaa. Tekninen ja sisällöllinen SEO, oman kaupan sisältö. Kuulet, mikä on maksetun ja orgaanisen ero myynnissä, mikä olisi näiden suhteen ihannetilanne verkkokaupassa? Osaat hyödyntää panos-tuotos suhteen käytön ROI, mm. laskukaavan avulla. Käymme SEOn asioita läpi case esimerkkien avulla.

TULOSSA: Huhtikuu 2023
Koulutus: Verkkokaupan datan hyödyntämisen perusteet

Miksi on tärkeää asentaa seuranta kauppaan mahdollisimman aikaisin? Koulutuksessa opit analytiikan hyödyntämisestä, käymme läpi suositellut KPIt. Verkkokaupan dataa voidaan kerätä eri kanavista, kuten Googlen Analytics, verkkokaupan oma data, verkkosivuille kerääntyvä data, sekä muut mahdolliset sivustot. Koulutuksen jälkeen sinun on helpompi lähteä keräämään tietoa verkkokauppasi liiketoimintaa varten ja tehdä päätökset dataan pohjautuen.

Tutustu myös Vilkas Akatemian webinaareihin:

Haluatko kehittää verkkokauppaasi? Asiantuntijamme ovat tukenasi ja auttavat sinua eteenpäin.

Tutustu lisäpalveluihimme

Oletko aloitteleva verkkokauppias? Tutustu tukisivuihimme ja tule mestariksi Vilkas Now -verkkokaupiaana. 

Opi lisää