Untitled design-5-1-1
vilkas akatemia

Vilkas kouluttaa verkkokauppiaita

Meillä on yhteinen tavoite - saada kauppasi menestymään. Kasvata kauppaasi ja kehity verkkokauppiaana kanssamme. Olit sitten Vilkas-kauppias tai verkkokauppa-alustasi on joku muu, tapahtumamme ovat avoimia kaikille kehittymishalukkaille verkkokauppiaille.

Koulutamme monipuolisesti aina verkkokaupan teknisestä perustamisesta kaupan liiketoiminnan kehittämiseen saakka. Ja kaikkea siltä väliltä. Yhdessä kohti tavoitteita ja niiden yli.

Koulutuksemme järjestetään verkon kautta, joten tule mukaan ja ilmoittaudu yhteen tai vaikka kaikkiin. Koulutusten hinnat löytyvät koulutuksen kuvauksesta, Vilkas-kauppiaille koulutuksemme ovat edullisempia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ke 15.11.2023 klo 9-11
Koulutus: Verkkokaupan SEO myynnin tukena

Tämän koulutuksen jälkeen ymmärrät, mitä SEO on ja miksi siihen kannattaa panostaa. Tekninen ja sisällöllinen SEO, oman kaupan sisältö kuuluvat koulutuksessa käsiteltävään aihealueeseen. Kuulet lisäksi, mikä on maksetun ja orgaanisen mainonnan ero myynnissä ja mikä olisi näiden suhteen ihannetilanne verkkokaupassa. Osaat myös hyödyntää panos-tuotos suhteen käytön mm. ROI-laskukaavan avulla. Käymme SEO:n asioita läpi case-esimerkein Vilkas Now verkkokaupan avulla, voit hyödyntää samoja periaatteita myös muissa verkkokauppa-alustoissa.

Tutustu myös Vilkas Akatemian webinaareihin:

Haluatko kehittää verkkokauppaasi? Asiantuntijamme ovat tukenasi ja auttavat sinua eteenpäin.

Tutustu lisäpalveluihimme

Oletko aloitteleva verkkokauppias? Tutustu tukisivuihimme ja tule mestariksi Vilkas Now -verkkokaupiaana. 

Opi lisää