Uudet toiminnallisuudet

Tältä sivulta löydät ajankohtaista tietoa Vilkas Now -alustan uusista toiminnallisuuksista.

icon-cog

Päivitetty 27.6.2024

13.6.

Tilausyksiköt

Toivottu ominaisuus on nyt saatavilla! Kauppiaat voivat nyt myydä tuotteitaan eri yksiköissä, kuten metreissä, neliömetreissä, litroissa jne. Esim. Puuta myyvät kauppiaat voivat tarjota tuotteitaan metreittäin, jolloin asiakkaat saavat tarvitsemansa määrän tarkasti.

4.5.

Pantin kerääminen tuotteesta

Kauppiaat voivat nyt ilmoittaa pantin keräämisestä tuotteen kohtalla. Näin kauppiaat voivat saada verovapaan ja palautettavan hintaelementin. Esim. Pienpanimo voi antaa asiakkailleen mahdollisuuden palauttaa pullot ja saada pantti takaisin.

4.5.

Ainutlaatuisiin myyntiväittämiin (USP) voi nyt lisätä linkkejä

Kauppiaat voivat nyt linkittää USP-tekstit (ainutlaatuiset myyntipisteet) heron yläpuolelle ja jakaa asiakkaille lisätietoja tarjoamistaan palveluista, ominaisuuksista ja eduista - ohjaamalla tarkemmille sisältösivuille.

21.12

Parannettu alennushintojen näkyvyys

Alennushinnat on nyt korostettu alennusbannerilla suositushinnan vieressä. Voit nyt paremmin mainostaa erikoistarjouksia ja hyviä tarjouksia asiakkaillesi. 

2.10

Muokkaa ei saatavilla olevien variaatioiden näkyvyyttä

Asiakkaasi näkevät nyt variaatioiden tuotesivuilla, mitkä variaatiot eivät ole ostettavissa alasvetovalikosta.

Ilmoittamalla mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, että variaatiota ei ole ostettavissa, voit pitää asiakkaiden turhautumisen mahdollisimman pienenä ja ohjata huomion ostettaviin ja saaatavilla oleviin variaatioihin. 

19.9.

Tuotteiden loputon lataus kategoriassa

Kategorioiden "Näytä lisää" -painike on muutettu "Näytä kaikki". Nyt asiakkaasi voivat nähdä kaikki yhden kategorian tuotteet yhdellä napsautuksella – sen sijaan, että yksi "Näytä lisää" -painike näyttäisi 20 tuotetta lisää kerralla.

Kauppiaat, joilla on laaja valikoima ja useita tuotteita luokkakohtaisesti, hyötyvät tästä päivityksestä, koska asiakkaat saavat enemmän tuotteita näkyville kerralla.

19.9.

Sisältöelementtien rullaavat animatiot

Voit nyt lisätä myös liikettä sisältöelementteihisi. Voit valita neljästä eri häivytysvaihtoehdosta: tavallinen häivytys, häivytys vasemmalta, häivytys oikealta tai häivytys alhaalta.

Käyttämällä animaatioita verkkokauppasi sivuilla voit erottautua kilpailijoistasi tarjoamalla asiakkaillesi kiinnostavan ja mielenkiintoisemman kokemuksen. 

19.9.

Uudet valikkovaihtoehdot otsikoille

Voit nyt päättää – valitusta teemasta riippumatta – miten valikkosi toimivat. Voit valita CSS-valikon tai kokoleveän mega menu -valikon välillä näyttääksesi verkkokaupassasi myös alaluokat ja alasivut. 

Verkkokauppiaille, joilla on monia alasivuja, voi olla hyödyllistä, jos valikko avautuu täysleveänä mega menuna. 

Sisältöelementtien gradienttitaustat

Voit nyt korostaa yksittäisiä sisältöelementtejä lisäämällä kauniita värigradientteja – valitsemalla kahdesta tai kolmesta vastaavasta väristä, jotka kulkevat vaaka- tai pystysuorasti tai vinosti.

Käyttämällä gradientteja värejä verkkokauppasi sivuilla voit erottautua kilpailijoista ja muokata verkkosivustoasi paremmin brändisi mukaisesti.

Älä haudo asiaa vaan tartu toimeen

Avaa verkkokauppa Ota yhteyttä