Vilkas Go verkkokaupat

Ratkaisut toimialariippumattomasti B2C ja B2B kaupankäyntiin.

Varaa aika esittelyyn
27bc481e-7146-47c1-a115-516a14cef145
Kuluttajakaupat

B2C - verkkokauppa

Kuluttajien odotukset verkkokaupalle ovat korkeammalla kuin koskaan ja verkosta ostamisen arkipäiväistyminen on luonut uuden tason perusvaatimuksille. 

Pysyäkseen mukana kasvavassa kilpailussa jokaisen kauppiaan tulee kiinnittää huomiota omaan kilpailuetuun ja asiakasymmärrykseen, myös verkkokaupan tekniikalle asetetaan koko ajan korkeampia vaatimuksia.

Yrityskaupat

B2B - verkkokauppa

B2B-verkkokaupalta odotetaan helppoutta, nopeutta ja sujuvuutta. Tänä päivänä ollaan valmiita tekemään isojakin B2B-tuotteiden ja -palvelujen ostoksia digitaalisissa kanavissa.

Hankintaprosesseissa digin merkitys kasvaa niin tiedonkeruussa, vertailussa, tilaamisessa kuin jatkotilauksissakin. B2B-ostajat ovat myös entistä valmiimpia ottamaan käyttöön uusia hankintamalleja.

nasa-Q1p7bh3SHj8-unsplash
liitettävyys

Monipuolisesti integroitavissa

Integraatiot lisäävät tuottavuutta, vähentävät manuaalisten prosessien aiheuttamaa hukkaan menevää aikaa ja auttavat yritystä kasvamaan tulevaisuudessa. Integraatiot voivat tarjota myös uusia tapoja käyttää ohjelmistoa tai sen keräämiä tietoja tavalla, jollaista ei ole tullut edes ajateltua. 

Vilkas Go:n kovaa ydinosaamista ovat integraatiot, toteutamme erittäin laajasti liitäntöjä verkkokaupan ja muiden järjestelmien välille.

visma-l7-prestashop-integraatio-1
INTEGRAATIO

Visma L7 ja verkkokauppa

Vilkas on toteuttanut kattavan asiakaskohtaisiin tarpeisiin sovitettavan integraation, joka yhdistää asiakastiedot, tuotetiedot, saatavuustiedot, hinnastot sekä tilaustiedot PrestaShop verkkokaupan ja Visma L7 toiminnanohjausjärjestelmän välillä.

monipuolinen räätälöitävyys

PrestaShop mahdollistaa tarpeittesi mukaisen kauppapaikan

Tuotamme verkkokaupparatkaisut hyödyntämällä avoimen lähdekoodin PrestaShop alustateknologiaa.

PrestaShopin räätälöitävyys ja laaja valikoima lisäosia mahdollistavat myös tavanomaisesta B2C tai B2B tuotemyynnistä poikkeavat ratkaisut. 

vilkas-prestashop-1
epages

Vilkas Suite

Monipuolinen vakiokaupparatkaisu joka sisältää lukuisia muokkausmahdollisuuksia, joiden ansiosta voit tehdä verkkokaupan toiminnoista kaupankäyntiisi sopivan.

epages

Vilkas Enterprise

Hyvin skaalautuva ja laajasti räätälöitävä sekä integroitava verkkokauppa-alusta. Vilkas Enterprise alusta tarjoaa kattavan valikoiman lisäominaisuuksia niin B2C ja B2B kaupankäyntiin. 

Parhaassa seurassa mm.

oletkaunis
golfsky
lehtovuori2
matkavaruste-logo-1588235610

Digitaalisen kaupankäynnin asiantuntijat käytettävissänne - ota yhteyttä

Ari Paksuniemi

Ari Paksuniemi
050 550 8077
ari@vilkas.fi

Timo_Korvenoja_200px-200px_2021

Timo Korvenoja
050 65 013
timo@vilkas.fi

Voit lähestyä näppärästi myös lomakkeella