Verkkokaupan-käynnin konseptointi

Konseptointiprojekti on lähtölaukaus menestyvälle verkkokaupalle.Projektin jälkeen tiedät, mitkä ovat verkkokauppasi toteutuksen tavoitteet, rakenne ja ulkoasun vaatimukset suhteessa valittuihin kohderyhmiin ja tavoiteltuun yrityskuvaan. Digitaalisen palvelun rakentaminen tai uudistaminen toteutetaan konseptoinnissa vahvistettujentietojen pohjalta.

Kuulostaako tutulta?

  • Haluamme avata verkkokaupan, mutta meiltä puuttuu näkemys projektin läpiviennin vaiheista ja kustannuksista
  • Tunnemme nykyisen liiketoimintamme, mutta emme ole varmoja pätevätkö verkkokauppaan samat lainalaisuudet
  • Nykyinen verkkokauppa ei tue muuttunutta liiketoimintaamme
  • Verkkokaupan myynti ja näkyvyys eivät kehity positiivisesti.

Hyödyt

Konseptoinnissa muodostamme yhteisen näkemyksen parhaasta mahdollisesta verkkoliiketoiminnan ratkaisusta, joka on toteutettavissa budjetissa ja ajallaan. Pystytte jatkamaan tuloksen kehittämistä itsenäisesti.Kaikki säästävät aikaa kun projekti etenee nopeasti kuukaudessa. Saatte käyttöösi pitkän ja monipuolisen kokemuksen.

Saat konseptoinnin tuloksena myös konkreettisen dokumentoidun toimenpidesuunnitelman käyttöösi. Suunnitelma antaa erinomaiset eväät verkkokaupan itsenäiseen kehittämiseen ja tuloksien seurantaan.

Konseptointi on tarkoitettu uuden kaupan perustamiseen tai olemassa olevan kaupan uudistamiseen.

Projektin läpivienti

Neljän viikon konseptointiprojekti koostuu viikottaisista fasilitoiduista workshopeista sekä verkkoliiketoimintasi tarpeisiin räätälöidyistä kehittämistehtävistä. Yhden workshopin kesto on noin kolme tuntia.

Hinta

6580 € + alv.

Ota yhteyttä

Ari Paksuniemi ympyrä

Ari Paksuniemi
050 550 8077
ari@vilkas.fi