Vilkas Now verkkokauppa - kohti helpompaa käyttökokemusta

Helppokäyttöisellä ja nopealla verkkokaupalla parannat myös asiakkaasi käyttökokemusta ja lisäät myyntiä.

Vilkas-verkkokauppa-sähköpostimarkkinointi – muokattu
Leikkista_mobiilit
Tavoitteena loistava asiakaskokemus

Sujuva käyttökokemus edistää myyntiä

Asiakkaan verkkokauppakokemus on kauppiaan käsissä

Verkkokaupan mukautuvuus asiakkaiden jatkuvasti kasvaviin odotuksiin on edellytys myynnille ja sen kehitykselle.

Vilkas Now verkkokauppa-alusta antaa sinulle mahdollisuuden reagoida vaatimuksiin itsenäisesti ja reaaliaikaisesti.

Tämä tarkoittaa säästöä sekä ajassa että rahassa kun myyntiäsi ei estä erilliset, toimittajasta riippuvat verkkokaupan muutosprojektit.

edistyvä liiketoiminta

Jatkuvasti kehittyvä

Vilkas Now on paras verkkokauppa yrittäjälle:

  • Ulkoasun ja sisällön muokkaus on vaivatonta
  • Kaupalliset ominaisuudet parantavat nettikauppasi toimivuutta ja mahdollistavat tuloksekkaamman myynnin
  • Moderni verkkokauppa henkii laatua, mikä edistää asiakkaan ostoprosessia

Vilkas Now on kehitetty verkkokauppiaiden todellisten tarpeiden pohjalta, joten se sisältää kaiken aidosti oleellisen. Tämä takaa sekä käytön helppouden että kustannustehokkuuden.

Verkkokaupan tasoa korottamalla Vilkas Now kasvaa verkkokauppiaaan liiketoiminnan vaatimusten ja menestyksen mukana. Saat aina uusia myyntiä edistäviä toimintoja, joten Vilkas on pitkäaikainen digitaalisen myynnin kumppanisi. 

Vilkas Now

Kun aika ei riitä kaikkeen – muista palvelumme

Verkkokaupan rakentaminen – 490 €

Aina ei aika riitä verkkokaupan rakentamiseen, vaikka se onkin helppoa. Anna siis verkkokaupan asiantunijamme rakentaa sinulle myyvä verkkokauppa puolestasi. Pääset nopeasti ensimmäiseen euroon kiinni!

Verkkokaupan designpaketti - 990 €

Verkkokaupan designpaketissa hoidamme verkkokauppasi ulkoasun kuntoon sekä yrityksesi näköiseksi. Saat tyylikkään, käytettävän sekä konversioon ohjaavan verkkokaupan.

Kaupan siirto palveluna (Vilkas Now) – 480 €

Kun haluat siirtyä käyttämään Suomen helppokäyttöisintä verkkokauppapohjaa, Vilkas Nowta. Voimme tehdä siirron puolestasi palveluna. Vanhan verkkokaupan tiedot siirtyvät tällöin sulavasti uuden alustan päälle.

volcano_uusi_teema_vilkas_now_2
Verkkokaupan perustaminen

Paremman sisällönhallinnan hyödyt

Keskity liiketoimintaasi, me lisäämme päälle erinomaiset verkkokauppatoiminnallisuudet:

Päivitä kauppasi ilme

1. Muokkaa nettikauppasi ulkoasu ja sisältö vaivatta

Vilkas Now takaa helppokäyttöisen verkkokaupan sisällön ja ulkoasun muokkauksen. Muutokset teet ilman lisäkustannuksia ja omassa aikataulussasi. 

Editor-työkalun avulla hallinnoit sivujesi elementtejä näppärästi, ilman minkäänlaisia ohjelmointitaitoja. Editori ohjaa sinua eteenpäin työn joka vaiheessa.

Käytössäsi on yli 20 modernia ja ilmaista teemaa, joiden avulla päivität kauppaasi puoleensavetävän ilmeen. Näin tuet yrityksesi brändiä.

Palvele asiakkaitasi nopeammin

2. Parempi käyttökokemus kasvattaa verkkokaupan konversiota

Luonteva käyttökokemus verkkokauppiaalle tulee yksinkertaisesta sisältöjen muokkaamisesta, joka ei vaadi aiempaa osaamista verkkokaupan ylläpitämisestä.

Vilkas Now-alustan käyttäjäystävällisillä teemoilla luot asiakaskokemuksen modernista ja laadukkaasta verkkokaupasta. Tämä vahvistaa asiakkaan ostohalukkuutta. 

Mobiilinäkymä on asiakkaalle ensisijainen käytettävyyteen vaikuttava asia. Vilkas Now on suunniteltu mobiililähtöiseksi ja responsiiviseksi, mikä takaa nettikauppasi toimimisen siellä missä asiakkaasi ovat - kaikilla laitteilla.

Kasvata myyntiä kupongeilla

3. Samalla kustannuksella enemmän kaupallisia ominaisuuksia

Now L ja XL avaavat mahdollisuudet liiketoiminnan tehokkaalle laajentumiselle. Jo Now M tarjoaa käyttöösi esimerkiksi todistetusti myyntiä lisäävät alennuskupongit ja ristiinmyyntimahdollisuuden.

Kupongeilla voit tarjota asiakkaillesi prosentuaalisia tai määrällisiä alennuksia, tai esimerkiksi koodin ilmaista toimitusta varten.

Koodikampanjat ovat loistava tapa kasvattaa verkkokaupan myyntiä. Samalla voit vahvistaa asiakassuhdetta olemalla asiakkaaseen yhteydessä mukavan syyn, kuten alekoodin tiimoilta.

Suite migraatio tuki
Asiantunteva tuki apunasi

Siirry Now-ympäristöön nopeasti

Tuotteet ja tuoteryhmät nykyisestä verkkokaupastasi CSV-tiedostoon yhdellä toiminnolla ja lataus edelleen Now-kauppaan. Helppoa, eikö?

Siirtyminen Vilkas Now -kauppaan onnistuu näin yksinkertaisesti. Muutokset teet näppärästi itse ilman ulkopuolista toimijaa.

Nyt on oikea aika kehittää verkkoliiketoimintaa kokonaisuutena. Perusta verkkokauppa ja siirrä liiketoimintasi Now-alustalle nyt, niin parannat sekä omaa että asiakkaidesi tyytyväisyyttä.

Mikäli Now-kauppaan siirtyminen herättää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme parhaamme mukaan.

Askarruttaako siirtymä? Me autamme!

Osaava tukemme vastaa mielellään kysymyksiisi:

tuki@vilkas.fi