Etusivu » Palvelut » Ulkoasun minituunaukset

Palvelut

Koskaan ei ole olemassa täysin valmista kauppaa eikä myöskään ulkoasua. Sen takia tarjoamme nyt myös isojen ulkoasuprojektien lisäksi pieniä ulkoasuparannuksia olemassa olevien kauppojen ulkoasuihin. Voi olla, että tarvitset kauppasi ulkoasuun vain pientä fiksausta tai sitten haluat piristää sitä esimerkiksi koko sivun levyisellä kuvakarusellilla. Katso esimerkit tuunauksista ja kirjoita muutostoiveesi sivun alla olevaan lomakkeeseen, niin teemme ehdotuksen sinulle.

Hinnoittelu tuunauksille on liukuva:

  • 1 tuunaus – 55 €
  • 2 tuunausta – 100 €
  • 3 tuunausta – 140 €
  • Yli 3 tuunausta – kysy tarjous

Esimerkkejä tuunauksista

Koko sivun levyinen karuselli
Tämä tuunaus lisää kauppasi etusivulle sisältöalueen yläpuolelle koko sivun levyisen kuvakarusellin, johon voit itse lisätä kuvia.

Koko sivun levyinen banneri
Tämä tuunaus lisää kauppasi etusivulle sisältöalueen yläpuolelle koko sivun levyisen kuvabannerin, jonka päällä näkyy määrittämäsi teksti sekä nappi, joka vie asiakkaan haluamallesi sivulle.

Instagram-syötteen upotus kauppaan
Tämä tuunaus lisää haluamallesi sivulle kauppaan Instagram-tilisi syötteen, joka päivittyy aina kun lisäät Instagramiin kuvan.

Facebook-syötteen upotus kauppaan
Tämä tuunaus lisää haluamallesi sivulle kauppaan Facebook-tilisi syötteen, joka päivittyy aina, kun teet päivityksen.

Someikonien lisääminen kauppaan
Tämä tuunaus lisää haluamaasi kohtaan kauppasi ulkoasussa sosiaalisten medioiden kuvakkeet ja linkitykset yrityksesi somesivuille.

AddThis-somenapit
Tämä tuunaus lisää joko kauppasi vasempaan laitaan tai yläkulmaan somenapit, joista painamalla asiakas voi jakaa kauppasi sivun kätevästi haluamassaan somekanavassa.

Tyylitelty neljän sarakkeen alatunniste
Tämä tuunaus muuttaa kauppasi alatunnisteen selkeästi jaotelluksi ja ammattimaisen näköiseksi. Kaupan alatunniste rakennetaan neljästä listaelementistä, joiden sisältöjä on helppo päivittää ja muokata.

Evästetekstin muotoilu
Tämä tuunaus muuttaa kauppasi evästetekstin tyylikkääksi ja teemasi värimaailmaa mukailevaksi.

Tuoteryhmävalikko responsiiviseksi
Tämä tuunaus muuttaa kauppasi megamenun painalluksesta avautuvaksi hampurilaisvalikoksi, kun näytön koko pienenee mobiililaitteen kokoiseksi.

Tuoteryhmät kuvina etusivulle
Tämä tuunaus lisää kolme valitsemaasi tuoteryhmää kuvanostoina etusivulle. Näin voit ohjata tehokkaasti kauppasi asiakkaita kyseisiin tuoteryhmiin.

Bannerin suunnittelu
Tämä tuunaus lisää kauppaasi tyylikkään bannerin sinun teksteilläsi ja kuvallasi, meidän designerimme toteuttamana. Tarvittaessa me voimme myös tuottaa tekstejä ja kuvastoa.

Google Fontsin mukainen fontti kauppaan
Tämä tuunaus muuttaa kaikki kaupassasi olevat fontit haluamasi Google Fonts -fontin mukaiseksi.

Google Maps -upotus
Tämä tuunaus muokkaa kauppasi yhteystietosivun responsiiviseksi ja lisää Google Maps -upotuksen haluamallasi osoitteella kyseiselle sivulle.

Puuttuuko haluamasi tuunaus listasta?
Lähetä toiveesi alla olevalla lomakkeella ja otamme yhteyttä!

 

Jaa sisältö