Etusivu » Palvelut » Hakukonemainonta

Palvelut

Hakukonemainontaprojektimme, Tehostartti hakukonemainontaan, toteutetaan yhteistyössä Okki Oy:n kanssa. Okki on Suomen markkinoihin ja suomalaisten yritysten kansainvälistymiseen erikoistunut digitaalisen markkinoinnin toimisto. Yhdessä Premier Google Partner ‑palkitun sisaryrityksensä Into Consultancyn kanssa Okki on toteuttanut projekteja mm. Disneylle, Zeropointille sekä Team Finlandille.

Projektin aikana Okkin asiantuntijat verkkokauppasi Google Ads -kampanjat puolestasi ja optimoivat ne toimimaan tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Projektin jälkeen Google Ads -tili kampanjoineen jää omaan käyttöösi. Voit siis jatkaa mainostamista ilman, että teet muutoksia asetuksiin.

Tehostartti hakukonemainontaan sisältää

 • Hakusana-analyysin
  Ennen kampanjoiden luomista tehdään hakusana-analyysi, jossa otetaan huomioon verkkokauppasi toimiala, tuotteet ja kilpailijat.
 • Google Ads -tilin luonnin
  Mikäli yritykselläsi ei ole vielä Google Ads -mainostiliä, avaamme sen puolestasi. Projektin jälkeen tili jää omaan käyttöösi.
 • Google Ads -mainoskampanjoiden rakentamisen
  Luomme tarvittavat kampanjat, mainosryhmät, hakusanat ja mainostekstit.
 • Kampanjoiden ylläpidon kolmen kuukauden ajan
  Puolessa välissä projektia toteutamme kampanjoiden optimoinnin. Analysoimme kampanjoiden, hakutermien ja mainosten toimivuutta ja teemme tarvittavat toimenpiteet puolestasi.
 • Kolme etätapaamista digitaalisen markkinoinnin asiantuntijan kanssa
  Tapaamisissa käsittelemme kampanjoiden toimivuutta ja vastaamme mahdollisiin kysymyksiin hakukonemainontaan liittyen. Ensimmäisen etäpalaverin aikana käymme läpi projektin alun, toinen keskittyy strategiaan ja kolmannessa tarkastelemme projektin päätökseen liittyviä asioita.
 • Kirjallisen raportoinnin kuukausittain
  Rakennamme automatisoidun kuukausiraportoinnin ja lähetämme raportin joka kuun lopussa sähköpostilla. Raportista näet helposti kuukauden tärkeimmät tunnusluvut kuukausi-, päivä- ja kampanjatasolla.
Hinta

1 000 €/kk (ALV 0) kolmen kuukauden ajan, joten koko projektin ajalta 3 000 € (ALV 0). Asiakkaan maksettavaksi tulee myös mainosbudjetti Googlessa. Suosituksemme mainosbudjetille on vähintään 1 000 €/kk, mutta se voidaan asettaa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Pakettiin on helppo lisätä myös muunlaisia kampanjoita, kuten Display tai Shopping. Nämä kuitenkin laskutetaan erikseen.

 

Hakukonemainonnan ylläpito

Halutessasi Into Consultancy voi jatkaa verkkokauppasi Google Ads -tilin ylläpitoa Tehostartti hakukonemainontaan -projektin jälkeen. Palveluun sisältyvät seuraavat osa-alueet, jotka toteutetaan kuukausittain:

 • Negatiivisten hakusanojen luominen
 • Hakutermianalyysi
 • Budjetin optimointi asiakkaan seuraavan kuun budjetin perusteella
 • Raportointi

Palveluun sitoudutaan kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan, jonka jälkeen sopimuksen voi päättää tai jatkaa sitä edelleen kolmen kuukauden jaksoissa.

Hinta

500 €/kk (+ ALV)

Jaa sisältö