Etusivu » Palvelut » Avaimet käteen

Palvelut

Avaimet käteen -palvelulla voimme tehdä teille toimivan verkkokaupan haluamillanne määrityksillä. Avaimet käteen palveluun kuuluu kaupan luonti ja asetusten määrittäminen esitietolomakkeessa annettujen tietojen pohjalta. Asetuksiin sisältyy mm. toimitustavat, maksutavat, yhteystiedot, sähköpostiasetukset ja veroasetukset.

Suunnittelemme ja luomme verkkokauppaasi yrityksesi ilmeeseen räätälöidyn ulkoasun, joka vastaa yrityksesi brändiä. Uudessa ulkoasussa hyödynnetään mukautuvia teemoja, jolloin erillistä mobiilinäkymää ei enää tarvita, vaan sama ulkoasu toimii myös mobiililaitteella selaaville. Suunnittelussa otetaan huomioon toiveesi kaupan ulkoasusta. Voit toimittaa meille sanallisen kuvauksen toiveistasi tai graafikon suunnitteleman luonnoskuvan, jonka pohjalta verkkokaupan ulkoasu rakennetaan. Tämän jälkeen luomme ulkoasun kaupan vakiotoiminnallisuuksia hyödyntämällä. Tämän ansiosta ulkoasun päivittäminen jatkossa onnistuu ilman koodin muokkaamista.

Tuotteet voidaan tuoda Excel-taulukossa. Tällöin tehdään taulukko, jossa on yksi rivi jokaista tuotetta varten. Avaimet käteen -palveluun kuuluu tuotteiden ja tuoteryhmien tuonti yhden kerran. Kaikki tuotteet ja tuoteryhmät kannattaa siis kasata kerralla valmiiksi ja yhteen taulukkoon.

Avaimet käteen palvelussa liitämme myös haluamanne, saatavilla olevat ulkopuoliset palvelut verkkokauppaan, mutta kolmansien osapuolien kanssa emme voi tehdä sopimuksia puolestanne. Neuvomme kuitenkin mielellämme oikeiden kumppanien valinnassa.

Toimitamme kaupan valmiina 30 päivän kuluessa tilauksesta ja materiaalien toimituksesta.

Jaa sisältö