MyVilkas-järjestelmä

MyVilkas on Vilkas-kauppiaan paras kaveri, joka sisältää kaikki kauppiaalle tärkeimmät työkalut – kätevästi samassa paikassa!

icon-design-white

Kaupan ylläpito

MyVilkkaan käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotka teit kirjautuessasi ensimmäistä kertaa MyVilkkaaseen, pääset kirjautumaan MyVilkkaaseen. MyVilkkaassa pääset käsiksi kauppasi taustahallintaan, jossa voit muokata verkkokauppaa mieleiseksesi niin kaupan ulkoasun, sisällön kuin tuotteidenkin suhteen.

 

Käyttäjähallinta

Käyttäjähallinta -osiossa näet ne käyttäjät, joilla on käyttöoikeus sinun MyVilkas-tilillesi. Käyttäjähallinnan kautta pääset myös luomaan uusia käyttäjiä yrityksesi MyVilkas-tilille.
vilkas_o3_ulkoasu
Esimerkkikauppa

Kuva: MyVilkkaan etusivu

vilkas_at4_kumppanit

Tilitapahtumat

MyVilkas-tilisi saldoon vaikuttavia tapahtumia eli transaktioita voit tarkastella Tilitapahtumat-osiossa. Maksamasi summat näkyvät tapahtumavirrassa positiivisina transaktiokirjauksina, jotka MyVilkkaassa ovat panoja. Maksamalla laskun talletat siis rahaa MyVilkas-tilille samalla tavalla kuin esimerkiksi tallettaessasi rahaa pankkitilille.

Negatiiviset transaktiokirjaukset ovat puolestaan veloituksia. MyVilkkaan saldo muodostuu positiivisten ja negatiivisten transaktioiden yhteenlasketusta summasta. Saldo ei sisällä arvonlisäveroa, kuten eivät päivittäisveloituksetkaan.

vilkas_at5_suunnittele

Sopimukset

Sopimukset-osiossa voit tarkastella Vilkkaan kanssa solmimiasi sopimuksia. Sopimustietojen lisäksi näet voimassa olevan sopimuskauden.

Tuotteet ja palvelut

Tuotteet ja palvelut -osiosta näet ne tuotteet ja palvelut, jotka voit ostaa MyVilkkaan kautta. Näihin lukeutuvat Vilkas Now -verkkokaupan neljä eri kauppatasoa, Vilkas Suiten kaksi kauppatasoa Active ja Pro sekä verkkotunnus eli domain.
vilkas_p7_spostipalvelut

Kirjaudu MyVilkkaaseen