Miksi Vilkas?

Vilkas on Suomen johtava verkkokauppatoimittaja ja sopiva kumppani kaiken kokoisille verkkokaupoille.

icon-hands

LUOTETTAVA KUMPPANI

Aloita matkasi kohti verkkokauppa-alan valloitusta Vilkkaan kanssa! Valitessasi meidät saat yhteistyökumppaniksesi vakavaraisen ja luotettavan verkkokauppa-alan edelläkävijän. Monipuolisen ja helppokäyttöisen verkkokauppa-alustan lisäksi tukenasi on alan asiantuntijoista koostuva tukitiimi, jonka palveluista emme peri kauppiaalta erillistä maksua.


Vilkas on johtava verkkokauppatoimittaja Pohjoismaissa – autamme joka päivä yli 2 000 kauppiasta menestymään. Haluaisitko sinä olla seuraava verkkokauppa-alan menestystarina? Perusta verkkokauppa jo tänään!

vilkas_o5_turva
_MG_9982

VÄLITTÄVÄ ASIAKASPALVELU

Maksuton asiakaspalvelu, kattavat tukisivut sekä kokeneet verkkokaupan ammattilaiset ovat tukenasi verkkokauppasi elinkaaren jokaisessa vaiheessa. Vilkkaan arvostettu ja paikallinen asiakaspalvelu koostuu monipuolisesti verkkokauppa-alan asiantuntijoista, joiden avustuksella hankalimmatkin verkkokaupan solmut saadaan avattua ja rypyt silotettua. 

Liity myös Vilkas verkkokauppiaat Facebook-ryhmään, jossa Vilkkaan kauppiaat ja asiantuntijat jakavat kokemuksiaan ja vinkkejä verkkokaupan perustamiseen, ylläpitoon ja menestymiseen!

TYYLIKÄS ULKOASU VAIVATTOMASTI

Luo hyvännäköinen nettikauppa helposti! Selkeä ja tyylikäs ulkoasu lisää verkkokaupan luotettavuutta. Tarjoamme alan monipuolisimmat vaihtoehdot ensiluokkaisen ulkoasun toteuttamiseen: suunnittele ja luo toiveitasi vastaava design verkkokaupallesi itse, valitse mieleisesi valmiista ulkoasuteemoista tai pyydä meitä tekemään kaupallesi uniikki ulkoasu! Voit muokata ulkoasua itse pudota ja raahaa -tekniikalla, eikä sinun tarvitse kikkailla koodaamalla – alusta hoitaa tekniset temput puolestasi!
vilkas_at6_toteuta
vilkas_o2_menestys

KATTAVAT LISÄPALVELUT

Menesty verkossa Vilkkaan lisäpalveluiden avulla! Kattavien lisäpalveluidemme avulla saat apua esimerkiksi verkkokauppasi markkinointiin, ulkoasun uudistamiseen tai vaikkapa kirjanpitoon.

 

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille ylpeyden aihe! Asiakkaidemme tyytyväisyyttä lisää erityisesti välittävä tukitiimimme, joka on kerta toisensa jälkeen saanut hyvää palautetta asiakastyytyväisyyskyselyissä. Pystymmekin lupaamaan 100 % tyytyväisyystakuun palvelullemme.

Badge100_sini_fin
vilkas_at5_suunnittele

ALAN PARHAAT KUMPPANIT

Takaamme, että Vilkkaan verkkokauppiaalla on käytössään alan parhaat kumppanit! Verkkokauppasi mukana saat liitynnät kaikkein keskeisimpien maksu-, logistiikka-, kirjanpito- ja markkinointikumppaneiden järjestelmiin.

 

KASVAVA JA KANSAINVÄLINEN VERKKOKAUPPA

Vilkas on oikea valinta myös kasvavan ja kansainsvälistyvän verkkokaupan tarpeisiin! Digitaalisen kaupankäynnin asiantuntijamme auttavat sinua nostamaan verkkokauppasi uudelle tasolle. Kasva ja kehity, me olemme kumppani matkallasi.


Vilkkaan verkkokauppa-alustan avulla myyt tuotteitasi myös kansainvälisesti. Voit halutessasi perustaa kaupan jopa viidelletoista eri kielelle! Voit myös ottaa vastaan maksuja kaikilla mahdollisilla valuutoilla.


Valitse Vilkas ja tee verkkokaupastasi digitaalisen liiketoiminnan kiihdytin, joka tuo sinulle lisää myyntiä, kasvua ja tuloksia!

_MG_0021

Vilkas lukuina

Vilkas lukuina(1)