Miksi Vilkas?

Vilkas on Suomen johtava verkkokauppatoimittaja ja sopiva kumppani kaiken kokoisille yrittäjille.

Vilkas_noora_pöytä
Yhteystietosivujen kuvat
Verkkokaupan asiantuntija

Olemme luotettava kumppanisi

Kuljemme kanssasi matkallasi kohti verkkokauppa-alan valloitusta. Valitessasi meidät saat yhteistyökumppaniksesi vakavaraisen ja luotettavan verkkokauppa-alan edelläkävijän. Saat monipuolisen ja helppokäyttöisen verkkokauppa-alustan, minkä lisäksi tukenasi on alan asiantuntijoista koostuva tukitiimi, jonka palveluista emme peri erillistä maksua.

Tarjoamme yrityksellesi verkkoliiketoiminnan kehittämispalveluita, jossa kiinnitämme huomion yrityksen kasvuun ja kehitykseen. Autamme asiakashankinnassa ja sparraamme oikeissa liiketoiminnallisissa ratkaisuissa yrityksen jokaisessa kasvuvaiheessa.

Vilkas on johtava verkkokauppatoimittaja Pohjoismaissa – autamme joka päivä yli 1 500 kauppiasta menestymään. Haluaisitko sinä olla seuraava verkkokauppa-alan menestystarina? Perusta verkkokauppa jo tänään - me olemme tukenasi

Välittävä asiakaspalvelu

Kotimainen tuki

Maksuton asiakaspalvelu, kattavat tukisivut sekä kokeneet verkkokaupan ammattilaiset ovat tukenasi verkkokauppasi elinkaaren jokaisessa vaiheessa. Vilkkaan arvostettu ja paikallinen asiakaspalvelu koostuu monipuolisesti verkkokauppa-alan asiantuntijoista, joiden avustuksella hankalimmatkin verkkokaupan solmut saadaan avattua ja rypyt silotettua. 

Liity myös Vilkas verkkokauppiaat Facebook-ryhmään, jossa Vilkkaan kauppiaat jakavat toisilleen kokemuksiaan ja vinkkejä verkkokaupan perustamiseen, ylläpitoon ja menestymiseen.

_MG_9982
Luotettavuutta verkkokauppaan

Tyylikästä vaivattomasti

Luo helposti hyvännäköinen nettikauppa, joka houkuttaa ostoksille. Selkeärakenteinen ja tyylikäs ulkoasu lisää myös verkkokaupan luotettavuutta. Tarjoamme alan monipuolisimmat vaihtoehdot ensiluokkaisen ulkoasun toteuttamiseen: suunnittele ja luo toiveitasi vastaava design verkkokaupallesi itse valitsemalla mieleisesi valmiista ulkoasuteemoista. Voit muokata ulkoasua itse pudota ja raahaa -tekniikalla, eikä sinun tarvitse kikkailla koodaamalla – alusta hoitaa tekniset temput puolestasi.

Halutessasi suunnittelemme ja toteutamme verkkokaupallesi uniikin ulkoasun vahvalla design- ja asiakaskokemuksen muotoiluosaamisella.

Verkkokaupan lisäpalvelut

Kattavat palvelut kauppiaalle

Menesty verkossa Vilkkaan tarjoamien palveluiden avulla. Kattavien lisäpalveluidemme avulla saat apua esimerkiksi verkkokauppasi markkinointiin, joka tähtää asiakkaiden saamiseen verkkokauppaasi, ulkoasun uudistamiseen verkkokauppasi houkuttelevuuden, asiakaskokemuksen ja käytettävyyden parantamiseksi tai vaikkapa kirjanpitoon. 

Vilkkaan osaaminen perustuu yli 20 vuoden kokemukseen verkkokaupasta. Me tiedämme mikä toimii ja mikä ei, ja näistä oivalluksistamme olemme synnyttäneet kokonaisvaltaisia palveluita kaikenkokoisten verkkokauppiaiden menestyksen tueksi.  Jaamme osaamisemme kanssasi mielihyvin.

Vilkas SEO palvelut verkkokaupoille
Badge100_sini_fin
Kokemuksia Vilkkaasta

Tyytyväisyystakuu

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille ylpeyden aihe. Asiakkaidemme tyytyväisyyttä lisää erityisesti välittävä tukitiimimme, joka on kerta toisensa jälkeen saanut hyvää palautetta asiakastyytyväisyyskyselyissä. Lisäksi verkkokauppa-alustamme on tutkitusti helppokäyttöisin.

Pystymmekin lupaamaan 100 % tyytyväisyystakuun palvelullemme.

Kokemuksia Vilkkaasta

Vilkkaan verkkokauppaosaamiseen luottavat nämäkin kotimaiset tekijät

Olemme ylpeitä kasvutarinoista, joita Vilkkaan kauppiaat ovat saaneet aikaan. Tutustu ja inspiroidu.

Käsityöverkkokauppoja

Ohjelmistot ja laitteet

Kauneus ja terveys

Ajoneuvot ja osat

Räätälöityjä verkkokauppatoteutuksiamme

Alan parhaat kumppanit

Parhaassa seurassa

Vilkkaan verkkokauppiaalla on käytössään alan parhaat kumppanit, olemme valinneet ne puolestasi palvelemaan liiketoimintaasi.

Verkkokauppasi mukana saat liitynnät kaikkein keskeisimpien maksu-, logistiikka-, kirjanpito- ja markkinointikumppaneiden järjestelmiin ja tarjoamme ratkaisut myös varastonhallintaan ja taloudenohjaamiseen.

verkkokaupan ulkoistettu kirjanpito
Vilkas134-1
Kohti tavoitteitasi ja niiden yli

Kasvava ja kansainvälinen verkkokauppa

Vilkas on sopiva valinta kasvavan ja myös kansainsvälistyvän verkkokaupan tarpeisiin. Digitaalisen kaupankäynnin asiantuntijamme auttavat sinua nostamaan verkkokauppasi uudelle tasolle. Kasva ja kehity, me olemme kumppani matkallasi kohti tavoitteitasi ja niiden yli.

Vilkkaan verkkokauppa-alustan avulla myyt tuotteitasi myös kansainvälisesti. Voit halutessasi perustaa kaupan eri kielille ja voit myös ottaa vastaan maksuja kaikilla mahdollisilla valuutoilla.

Valitse Vilkas ja tee verkkokaupastasi digitaalisen liiketoiminnan kiihdytin, joka tuo sinulle lisää myyntiä, kasvua ja odottamiasi tuloksia.

Vilkas lukuina

Vilkas lukuina(1)