Etusivu » Miksi Vilkas?

Miksi Vilkas?

1. LUOTETTAVA KUMPPANI


Perusta verkkokauppa luotettavan ja vakavaraisen (AAA) kumppanin kanssa. Vilkas tarjoaa sekä monipuolisen että helppokäyttöisen järjestelmän nettikaupan perustamiseen. Lisäksi kauppiaan tukena on Vilkkaan ammattitaitoinen tukihenkilöstö, josta emme peri kauppiaalta erillistä maksua. Ei piilokuluja! Vilkas on johtava verkkokauppatoimittaja Pohjoismaissa ja jo yli 2000 asiakasta luottaa palveluumme. Pystymme lupaamaan 100 % tyytyväisyystakuun palvelullemme. 

2. PAIKALLINEN ASIAKASPALVELU

Ilmainen asiakaspalvelu, kattavat tukisivut sekä kokeneet verkkokaupan osaajat ovat tukenasi, kun rakennat omaa kauppaasi. Liity myös Vilkas verkkokauppiaat Facebook-ryhmään, missä kauppiaat ja Vilkkaan asiantuntijat jakavat kokemuksia ja vinkkejä verkkokaupan perustamisesta ja pyörittämisestä. Tuen asiantuntijoilla on asiantunteva maine ja se syntyy pitkästä kokemuksesta tukea erilaisia yrityksiä ja kauppiaita yksilöllisesti. 

3. UPEA DESIGN

Luo hyvännäköinen verkkokauppa helposti! Tarjoamme alan monipuolisimmat vaihtoehdot ulkoasun toteuttamiseen: suunnittele ja luo verkkokauppaasi toiveitasi vastaava design itse, valitse mieleisesi valmiista ulkoasuteemoista tai pyydä meitä tekemään kaupallesi uniikki ulkoasu! Voit muokata ulkoasua itse Ulkoasutyökalun avulla, eikä sinulla tarvitse olla teknistä osaamista. 

4. TEHOKAS SEO

Verkkokaupan markkinoinnin kannalta verkkokauppa pitää löytyä helposti hakukoneista. Vilkkaan verkkokauppaa käyttävän kauppiaan ei tarvitse olla hakukonenäkyvyyden ammattilainen, sillä alusta hoitaa näkyvyyden automaattisesti. Kauppiaan tulee vain syöttää sisältöä. Kaikki URL:t, meta- ja kuvatägit kaupassasi ovat automaattisesti hakukoneoptimoituja, mikä takaa tuotteittesi hyvän näkyvyyden hakukoneissa.

5. TYYTYVÄISYYSTAKUU

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille ylpeyden aihe! Erityisesti asiakastukemme on saanut hyvää palautetta asiakastyytyväisyys- kyselyssä. Pystymmekin lupaamaan 100 % tyytyväisyystakuun palvelullemme.

Lue lisää tyytyväisyystakuustamme.

6. TEHOKKAAT INTEGRAATIOT

Verkkokauppasi mukana saat liitynnät kaikkein keskeisimpien maksu-, logistiikka-, kirjanpito- ja markkinointikumppaneiden järjestelmiin. Tarjoamme monipuoliset maksupalvelut osana verkkokauppa-alustaa, joilla saat kattavan maksutapavalikoiman verkkokauppaasi, jopa ilman kiinteitä kuluja. Lisäksi meillä on laaja valikoima logistiikka- ja markkinointipalveluja valmiiksi integroituna. Takaamme että verkkokauppiaalle on käytössään alan parhaat kumppanit ja liitynnät toimivat aina ilman ongelmia.

7. KANSAINVÄLINEN VERKKOKAUPPA

Vilkkaan verkkokauppa-alustan avulla myyt tuotteitasi myös kansainvälisesti. Voit halutessasi perustaa kaupan viidelletoista eri kielelle. Voit myös ottaa vastaan maksuja kaikilla mahdollisilla valuutoilla. Verkkokaupastasi löytyy liitynnät useisiin kansainvälisiin markkinapaikkoihin, kuten Amazon, eBay ja Idealo.

Jaa sisältö