vilkas_p5_verkkotunnus

Oma verkkotunnus

Omalla verkkotunnuksella luot verkkokaupallesi brändin, jonka avulla se muistetaan ja tunnistetaan. Siksi on tärkeää valita napakka ja helposti muistettava domain, joka myös kestää aikaa. Hinta sisältää verkkotunnuksen rekisteröinnin, nimipalveluiden ylläpidon sekä verkkotunnuksen ohjauksen verkkokauppaasi. Saat kauttamme niin .fi, .no, .se, .com ja .net -päätteiset domainit.

Jos kauppasi on MyVilkas-sivustolla, domaintilaus tulee tehdä ko. sivuston kautta kohdasta "Tuotteet ja palvelut". Domain-tilaus laskutetaan MyVilkasta käyttäviltä valitun laskutuskauden mukaisesti (10 €/kk). Muut voivat tehdä domaintilauksen alla olevan lomakkeen avulla ja heitä laskutetaan domainista sopimuslaskutuksen yhteydessä valitun laskutuskauden mukaisesti.

vilkas_p7_spostipalvelut

Google Workspace -tuotepaketti

Google Workspace -paketti sisältää kaikki pienyrityksen tarvitsemat palvelut, kuten sähköpostilaatikot, kalenterit, toimistosovellukset, tiedostopalvelut sekä videoneuvottelutyökalut. Käyttäjät saavat henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet, mutta lisäksi voit luoda haluamasi määrän ryhmäpostituslistoja, esimerkiksi myynti@yrityksesi.com tai asiakaspalaute@yrityksesi.fi.

Google-kalenteri yhdistyy helposti kalenteriohjelmistoihisi ja matkapuhelimeesi. Kalenterin jakaminen tiimille on helppoa. Googlen toimistosovelluksilla asiakirjojen luominen, jakaminen tai reaaliaikainen yhteiskäyttö on tehokasta ja nopeaa. Asiakirjojen tallentaminen Driveen mahdollistaa niiden käyttämisen missä tahansa laitteessa, ja niiden jakaminen yrityksen sisällä on helppoa eikä vaadi enää sähköpostiliitteiden käyttöä. Google Hangouts -videoneuvotteluilla voit kutsua mukaan työkaverisi tai asiakkaasi.

Yrityksesi tiedot säilytetään keskitetyssä paikassa turvassa, ja automaattiset varmuuskopiot sekä roskapostisuojaus pitävät tietosi turvassa. Voit käyttää sähköpostia ja kalenteria internetselaimella tai haluamallasi sähköpostiohjelmalla tietokoneella, tabletilla sekä millä tahansa matkapuhelimella. Gmail toimii erinomaisesti Microsoft Outlookin, Apple Mailin ja Mozilla Thunderbirdin kanssa.

Google Workspace -tuotepaketti myydään vain verkkotunnuksen lisäpalveluna ja on mahdollista tilata vain jos verkkotunnus on ensin tilattu.

Workspace-tilit luodaan aina käyttäjän etu- ja sukunimellä esim. etunimi.sukunimi@esimerkki.fi. Pääkäyttäjä on administrator. Jos haluat useamman kuin yhden käyttäjän, täytä tähän heidän etu- ja sukunimensä. Yleisiä sähköpostiosoitteita, kuten myynti@esimerkki.fi tai info@esimerkki.fi, voidaan luoda aliaksina yhdelle käyttäjälle tai ryhmänä usealle käyttäjälle.