Verkkokauppiaan tarina: Solifer

Suomalainen Solifer aloitti polkupyöräbisneksessä jo vuonna 1954. Laadukkaat tuotteet ja usko omaan tekemiseen ovat kantaneet pitkälle. Silti nykypäivänä toiminta olisi paljon pienempää ja kannattamattomampaa ilman nettikauppaa.

Soliferin ensimmäinen tuote oli dynamo, joka syntyi kotimaisen tuotekehityksen tuoloksena. Dynamo onkin ainutlaatuinen keksintö, joka mullisti sähköntuotannon mekaanisen pyörimisenergian ansiosta. Sähköä syntyi jopa pyörää taluttaessa! Teknologian kehittyessä yrityksen innovaatio jäi lopulta historiaan, mutta pyörät pyörivät vieläkin, lähes 70 vuotta myöhemmin!

Nykyään Soliferin suunnittelupöydällä on käytännöllisiä pyöriä niin maastoajoon kuin kaupunkiinkin – pyöräilijän ikään katsomatta.

Soliferille tunnusomaista on kotimaisuus, sillä pyörät suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.  Pyörätehdas sijaitsee Varsinais-Suomessa Salossa, joka työllistää niin yrityksen henkilökuntaa kuin lukuisia alihankkijoitakin ja pienentää pyörän hiilijalanjälkeä – eihän kookkaita pyöriä kuljeteta ympäri maailmaa!

Verkkokaupassa on tärkeää, että asiakas voi valita useiden eri vaihtoehtojen välillä – niin tuotteiden ominaisuuksissa kuin maksutavoissakin.

Soliferin verkkokauppa on toteutettu Vilkas Suite -alustalla.


Katso verkkokaupan tarina tästä:

 

Pyörähdä täältä Soliferin verkkokauppaan!

Nosta verkkokauppasi uudelle tasolle

Vilkas Go on räätälöity verkkokauppa, joka kiihdyttää digitaalista liiketoimintaa ja tuo lisää myyntiä, kasvua ja tuloksia.

Lue lisää