Verkkokauppiaan tarina: Kissapuu

Satu Suhonen ei ollut tyytyväinen saatavilla olevien kissapuiden laatuun ja ulkonäköön. Hän halusi huonekkalumaisia kiipeilypuita, jotka olisivat sekä kauniita että kestäviä. Tästä syntyi ajatus omien tuotteiden valmistukseen, mutta toteutus ei olisi ollut mahdollinen ilman yhteistyökumppaneita.

Sadulla on ollut kissoja yli 25 vuoden ajan, joten hän tuntee niiden tarpeet. Woode Oy:n Jaakko Vahtera puolestaan tuntee materiaalit ja tekotavat. Kissapuun puuosat valmistuvat tietokoneavusteisesti CNC-jyrsimellä, jonka jälkeen kokoaminen tapahtuu liimalla ja ruuveilla. Kangasosat, kuten tasot ja riippumatot, valmistaa Verhoomo Alina Kurki. Vahvaan puuvillankankaaseen eivät kissan kynnet kovin helposti pysty.

Verkkokauppa oli alusta asti ainut mahdollisuus, koska sen kautta tavoittaa paljon ihmisiä. Koko Suomi on saatavilla, mutta samalla on mahdollisuus tavoittaa myös globaalit markkinat. Verkkokaupassa on hienoa, että se on aina auki 24/7 ja asiakas voi palata tutustumaan tuotteeseen milloin haluaa.

Vilkas Groupin kanssa yhteistyö on ollut ehdottoman tärkeää. Ilman tukipalveluita ei olisi pärjätty ollenkaan. "Mähän oon ihan hoomoilainen. Mäkin olen kuitenkin yli viiskymppinen nainen, joka on tän oppinut, niin kyllä tän kaikki nuoremmatkin oppii." toteaa Satu.

Yhteistyö käsityöyrittäjien ja Vilkas Groupin kanssa  siis mahdollisti laatutuotteiden valmistuksen ja globaalin myynnin.

Kissapuun verkkokauppa on toteutettu Vilkas Suite -alustalla.


Katso koko tarina tästä: