Verkkokauppiaan tarina: AINA Wireless

Vilkas-kauppa AINA Wirelessista on julkaistu Verkkokauppiaan tarina -video. Videolla kuulet lisää AINAn ainutlaatuisista tuotteista sekä heidän vaiheistaan kansaivälistä kauppaa tekevänä verkkokauppiaana.

Yritys kehittää ja myy kommunikaatioratkaisuja ammattilaiskäyttöön, ja hyödyntää radiopuhelimia korvaavissa tuotteissaan uudenlaista teknologiaa. Usein korvaava laite on älypuhelin ja siihen asennettu ohjelmisto. Saatavilla on myös lisälaitteita tilanteisiin ja käyttötarkoituksiin, joissa puhelimen käyttö ei ole mahdollista. Vastaavia laitteita ei itse asiassa löydy markkinoilta ollenkaan.

Yritys haluaa kehittää uutta teknologiaa, jonka kustannukset eivät ole enää samaa luokkaa kuin joitakin kymmeniä vuosia sitten. AINAn ratkaisuja käyttävät mm. UPM ja Securitas Suomi. 

AINAn toimitusjohtaja Maximillan LeRoux kertoo, että ensimmäisen verkkokauppansa AINA teki itse. Yrityksen kasvuvauhdin kiihtyessä haluttiin verkkokauppa antaa ammattilaisten käsiin. Vilkas asensi verkkokaupan ja hoitaa kaupan ylläpidon sekä ratkaisee tekniset haasteet, jos niitä ilmenee. Näin aikaa vapautuu oman liiketoiminnan kehittämiseen, sillä verkkokaupan toimivuudesta ei tarvitse kantaa huolta.

“Verkkokauppa on hyvä tapa palvella asiakkaita ympäri maailmaa nopeasti”, iloitsee LeRoux. Tilaukset pakataan automaattisesti ja lähetetään jo tilausta seuraavana päivänä. Toimitukset hoituvat viikon kuluessa mihin päin maailmaa tahansa. Verkkokauppa on hyvä tapa palvelulla myös yrityksen jälleenmyyjiä. 

Aina Wirelessin verkkokauppa on toteutettu täysin räätälöidyllä Vilkas Go -toteutuksella. Lisätietoa räätälöidysitä verkkokaupparatkaisuista sekä asiantuntijapalveluistamme löydät täältä.


Katso koko tarina tästä: