Vilkkaalle kolme uutta työntekijää

neven-krcmarek-hwbxslvmsww-unsplash_1

Verkkokauppaa vilkastuttaneen koronakevään aikana Vilkkaalla on aloittanut kolme uutta työntekijää tuen ja markkinoinnin tiimeissä. Pyysimme uusia työkavereitamme kertomaan itsestään.

Tuen tiimi sai vahvistusta JARKKO PIISPASESTA, joka alkoi ahertaa Vilkkaan tukihenkilönä. Jarkon työtehtäviin kuuluu Vilkkaan asiakkaiden opastaminen verkkokaupan käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Jarkko laatoitti työpolkuaan aiemmin rakennusalalla, mutta joutui terveydellisistä syistä siirtymään toisenlaisiin tehtäviin. Kuultuaan, että Vilkkaalla olisi sopiva paikka auki, Jarkon tie IT-alalla käynnistyi. Jarkko kertoo, että suunnitelmissa on avata jossakin vaiheessa myös oma, Vilkkaan alustalle rakennettu verkkokauppa. Työn lisäksi Jarkon elämää rikastuttavat kuusi sisarusta.

Markkinoinnin tiimiin puolestaan ovat saapuneet myötävaikuttamaan web-analyytikko ANTTI RAUTI ja digimarkkinointiassistentti PAULIINA PEIJONEN. Ennen Vilkkaalle tuloa Antilla ja  Pauliinalla on kokemusta verkkokaupoista lähinnä kuluttajan näkökulmasta. Antin tarina Vilkkaalla alkoi vain muutamaa kuukautta TAMKista valmistumisen jälkeen. Web-analyytikkona Antti ahertaa muun muassa verkkosivujen seurannan ylläpidon ja asennuksen parissa. Vilkas on Antin ensimmäinen oman alan työpaikka, minkä vuoksi hän odottaa kartuttavansa paljon tärkeää työkokemusta. Vapaa-aikaansa Antti kuluttaa muun muassa kalastamalla.
– Suurin pyytämäni hauki painoi 6,052 kilogrammaa, Antti kertoo.

Pauliina työskentelee Vilkkaalla digitaalisen markkinoinnin parissa, johon hän perehtyy työnsä lisäksi puolen vuoden mittaisessa digimarkkinoinnin koulutusohjelmassa. Kiinnostus verkkoviestintään ja digitaaliseen markkinointiin Pauliinalla syttyi maisterintutkielmansa kautta. Ennen vilkastumistaan Pauliina on asunut Latinalaisessa Amerikassa ja häntä on purrut hevonen. Tapahtumat eivät liity toisiinsa.

Kaikki kolme uutta vilkaslaista ovat kokeneet työyhteisön ottaneen heidät lämpimästi vastaan.
 – Työkaverit ovat olleet avuliaita ja minut on otettu hyvin vastaan, Jarkko kiteyttää.

Takaisin

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Paljon onnea Vilkas 25 vuotta!

Vilkas saavutti 20.12.20 huiman merkkipaalun, sillä yritys perustettiin tasan 25 vuotta sitten. ...

Vilkasta analytiikkaa

Kiinnostaako tietää tarkemmin, mitä asiakkaasi puuhaa verkkokaupassasi? Haluaisitko hyödyntää...

Noora Kahra Vilkkaan kumppanuuksien kehittämisen johtoon

Kesäkuussa Vilkkaan työyhteisöön saatiin jälleen vahvistusta, kun Noora Kahra aloitti uudessa...