Oma verkkokauppa helposti - Vilkas Now sisältää kaiken oleellisen

Verkkokaupan perustaminen voi tuntua monimutkaiselta ja aikaa vievältä prosessilta. Kun haluat perustaa oman verkkokaupan helposti, kannattaa harkita valmiita ratkaisuja, joissa yksinkertaisen hallintaliittymän avulla voit muokata intuitiivisesti kaupan toimintoja, ja jotka sisältävät monipuolisen valikoiman myynnin ja markkinoinnin työkaluja, jotta pääset nopeasti vauhtiin. Lisäksi, sopivaa alustaa harkitessa on hyvä varmistaa, että alustasta löytyy valmiit liitynnät suosituimpiin maksu- ja toimitustapoihin.


Miksi helppous ja nopeus ovat tärkeitä verkkokaupan perustamisessa?

Helppous ja nopeus ovat keskeisiä tekijöitä verkkokaupan perustamisessa useista syistä. Ensinnäkin, nopea aloitus mahdollistaa liiketoiminnan käynnistämisen ja tulojen ansaitsemisen lähes välittömästi, mikä on erityisen tärkeää pienille yrityksille ja yrittäjille, jotka haluavat päästä nopeasti markkinoille. Helppous vähentää myös teknisten esteiden ja monimutkaisuuden aiheuttamaa stressiä, jolloin voit keskittyä liiketoimintasi ydinasioihin, kuten tuotteiden ja asiakaspalvelun kehittämiseen. Lisäksi, helppokäyttöinen alusta vähentää koulutuksen ja ulkopuolisen teknisen tuen tarvetta, mikä säästää aikaa ja rahaa. Verkkokaupan perustamisen hyötyjä on monia – lue lisää miksi verkkokaupan perustaminen kannattaa täältä

 

Verkkokaupan perustaminen on edullinen tapa saada lisätuloja

Nykyinen taloustilanne tekee edullisen verkkokaupan perustamisesta erityisen ajankohtaista ja houkuttelevaa. Monilla yrittäjillä ja pienyrityksillä on tarve löytää kustannustehokkaita ratkaisuja liiketoimintansa laajentamiseksi ja uusien tulovirtojen luomiseksi. Korkeat elinkustannukset ja talouden epävarmuus ovat saaneet kuluttajat ja yritykset etsimään edullisempia tapoja hankkia ja myydä tuotteita.

Verkkokauppa tarjoaa joustavan ja skaalautuvan alustan, joka ei vaadi suuria alkuinvestointeja fyysisen myymälän tavoin. Tämä mahdollistaa liiketoiminnan aloittamisen pienemmillä riskeillä ja nopeammalla takaisinmaksuajalla.

Lisäksi, kuluttajien ostokäyttäytyminen on muuttunut merkittävästi pandemian ja digitaalisen vallankumouksen myötä. Verkkokaupan suosio on kasvanut huomattavasti, ja yhä useammat asiakkaat odottavat löytävänsä haluamansa tuotteet ja palvelut verkosta. Tämä muutos ostotottumuksissa tarjoaa valtavan mahdollisuuden yrittäjille, jotka haluavat tavoittaa laajemman asiakaskunnan ja kasvattaa liiketoimintaansa.

Edullinen verkkokaupan perustaminen Vilkas Now -alustalla juuri nyt auttaa yrittäjiä hyödyntämään näitä markkinamuutoksia ja vastaamaan nopeasti muuttuviin kuluttajatarpeisiin. Edullinen aloituskustannus antaa yrityksille mahdollisuuden investoida säästyneet varat muihin kriittisiin alueisiin, kuten markkinointiin, tuotekehitykseen ja asiakaspalveluun. Tässä taloustilanteessa on tärkeää tarttua tilaisuuteen ja hyödyntää kaikki mahdolliset edut, jotta liiketoiminta voi kasvaa ja menestyä.

linnea_henkilokuva

Viisi helppoa vaihetta verkkokaupan perustamiseen

 1. Aloita ilmainen kokeilujakso
  Ensimmäiseksi, aloita ilmainen kokeilujakso suoraan sivuiltamme. Tämä prosessi on yksinkertainen ja vaatii vain muutamien perustietojen syöttöä. Kun olet aloittanut ilmaisen kokeilujakson voit alkaa työstämään tulevaa verkkokauppaasi. Nyt on erityisen hyvä aika aloittaa, sillä tarjoamme ensimmäisen vuoden puoleen hintaan! Tarjous on voimassa 30.6.2024 asti.

 2. Valitse verkkokaupan ulkoasu
  Vilkas Now tarjoaa laajan valikoiman valmiita teemoja ja malleja, joista voit valita oman verkkokauppasi ulkoasun. Teemat ovat responsiivisia, joten ne näyttävät hyvältä kaikilla laitteilla. Voit muokata teemaa helposti vetämällä ja pudottamalla eri elementtejä paikalleen, ilman että sinun tarvitsee kirjoittaa yhtään koodiriviä. Tutustu lisää Nown monipuolisiin ominaisuuksiin täältä. 

 3. Lisää tuotteet
  Seuraavaksi voit lisätä tuotteet verkkokauppaasi. Tämä onnistuu helposti Vilkas Now -alustan intuitiivisella käyttöliittymällä. Voit lisätä tuotteiden kuvat, kuvaukset, hinnat ja muut tärkeät tiedot. Alusta mahdollistaa myös tuoteryhmien ja kategorioiden luomisen, mikä auttaa asiakkaitasi löytämään haluamansa tuotteet nopeasti.

 4. Aseta maksutavat ja toimitusvaihtoehdot
  Vilkas Nowsta löydät valmiit liitynnät suosituimpiin maksu- ja toimitustapoihin. Voit valita ja määrittää ne maksutavat, jotka sopivat parhaiten sinun ja asiakkaidesi tarpeisiin. Tämä lisää joustavuutta ja parantaa asiakaskokemusta. 

 5. Julkaise verkkokauppa
  Kun kaikki tuotteet ja asetukset ovat paikallaan, voit julkaista verkkokauppasi yhdellä napin painalluksella. Verkkokauppa on nyt valmis vastaanottamaan tilauksia. Julkaisun jälkeen voit jatkaa kaupan muokkaamista ja kehittämistä tarpeidesi mukaan. Vilkas Now tarjoaa reaaliaikaisen analytiikan, jonka avulla voit seurata kävijämääriä, myyntiä ja muita tärkeitä tilastoja.

Nyt on paras aika aloittaa – ensimmäinen vuosi -50 %

Nyt on erityisen hyvä aika aloittaa oman verkkokaupan perustaminen, sillä tarjoamme kaikista Vilkas Now -kauppatasoista ensimmäisen vuoden -50% alennuksella – kun aktivoit sopimuksesi 30.6.2024 mennessä. Voit siis aloittaa ensimmäisen vuotesi verkkokauppiaana edullisesti ja riskittömästi. Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä – aloita oma verkkokauppasi jo tänään ja hyödynnä kampanja! Tutustu kampanjaan ja ehtoihin sivuiltamme.

Takaisin

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Valmistaudu tehokkaasti joulumyyntiin – viime hetken vinkit

Joulun lähestyessä verkkokauppiaiden on aika aloittaa valmistautuminen sesongin kiireisimpään...

Black Friday tulee jälleen: Näillä vinkeillä hiot verkkokaupan kuntoon

Päivät kylmenevät ja illat pimenevät. Vaikka syksy saattaakin tuntua ikävältä lämpimän ja...

Verkkokaupan sisällön tuottaminen - näillä vinkeillä hyvään alkuun

Verkkokauppaa perustaessa helposti lähdetään miettimään enemmän teknisiä asioita, kuten mitä maksu-...