Palvelut

Hakukonemainontaprojektimme, Tehostartti hakukonemainontaan, toteutetaan yhteistyössä Into Consultancyn kanssa. Into Consultancy on kansainvälinen digitaalialan monitaituri, joka on toteuttanut projekteja mm. Disneylle ja Finnwatchille ja ansainnut arvostetun Premium Google Partner -tunnuksen. Projektin aikana Inton asiantuntijat rakentavat verkkokauppasi Google Ads -kampanjat puolestasi ja optimoivat ne toimimaan tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Projektin jälkeen Google Ads -tili kampanjoineen jää omaan käyttöösi. Voit siis jatkaa mainostamista ilman, että teet muutoksia asetuksiin.

Tehostartti hakukonemainontaan sisältää

 • Hakusana-analyysin
  Ennen kampanjoiden luomista tehdään hakusana-analyysi, jossa otetaan huomioon verkkokauppasi toimiala, tuotteet ja kilpailijat.
 • Google Ads -tilin luonnin
  Mikäli yritykselläsi ei ole vielä Google Ads -mainostiliä, avaamme sen puolestasi. Projektin jälkeen tili jää omaan käyttöösi.
 • Google Ads -mainoskampanjoiden rakentamisen
  Luomme tarvittavat kampanjat, mainosryhmät, hakusanat ja mainostekstit.
 • Kampanjoiden ylläpidon kahden kuukauden ajan
  Puolessa välissä projektia toteutamme kampanjoiden optimoinnin. Analysoimme kampanjoiden, hakutermien ja mainosten toimivuutta ja teemme tarvittavat toimenpiteet puolestasi.
 • Kolme etätapaamista digitaalisen markkinoinnin asiantuntijan kanssa
  Tapaamisissa käsittelemme kampanjoiden toimivuutta ja vastaamme mahdollisiin kysymyksiin hakukonemainontaan liittyen. Ensimmäisen etäpalaverin aikana käymme läpi projektin alun, toinen keskittyy strategiaan ja kolmannessa tarkastelemme projektin päätökseen liittyviä asioita.
 • Kirjallisen raportoinnin kuukausittain
  Rakennamme automatisoidun kuukausiraportoinnin ja lähetämme raportin joka kuun lopussa sähköpostilla. Raportista näet helposti kuukauden tärkeimmät tunnusluvut kuukausi-, päivä- ja kampanjatasolla.

 

Hinta

750 € (ALV 0). Asiakkaan maksettavaksi tulee myös mainosbudjetti Googlessa. Suosituksemme mainosbudjetille on 500 €/kk, mutta se voidaan asettaa asiakkaan tarpeiden mukaan mihin tahansa summaan 200:n ja 2 000 euron välillä.

Tilaa palvelu

Jaa sisältö