Våra partners tjänster för din webbutiks behov

Teknik är viktigt, men det är väsentligt att hitta partners som erbjuder rätt e-handelstjänster för dig och dina kunders behov. Vilkas väljer alltid ut de bästa funktionerna i branschen för dig att använda, så att du kan fokusera på försäljningen.

vilkas-kesa-79

Partnernas tjänster är en grundläggande del av webbutiken

Kumppanit sujuvaan verkkoliiketoimintaan

 

Det räcker inte att enbart starta en webbutik. Betalsätt, logistik, marknadsföring – du behöver alla dessa funktioner för att din webbutik ska fungera effektivt. Du får tjänsterna från våra noggrant utvalda partners färdigt kopplade till din webbutik.

Med de funktioner som partnerna erbjuder svarar du direkt på kundernas behov, vilket ökar ditt företags produktivitet. Pålitliga integrationer är en del av maskineriet i din webbutik och påverkar skapandet av en positiv användarupplevelse. Du får nöjda kunder att återvända till din butik för att handla om och om igen.

Vi ser till att vårt högkvalitativa samarbete med de bästa partnerna ger en smidigare e-handel för dig. Du väljer vilka tjänster som du använder för att bygga en lämplig och effektiv e-handelslösning för dig och dina kunder.

Betalsätt

Ingen webbutik kan fungera utan betaltjänster, och vilka betalsätt du erbjuder dina kunder är av stor betydelse. Välkända inhemska och internationella betaltjänster ökar tillförlitligheten i din webbutik, och en smidig shoppingupplevelse förbättrar konverteringen.

Våra betalningspartners

Leveranssätt

Med våra logistikpartners tjänster får du den smidiga leveransen av din webbutiks produkter som kunderna förväntar sig. Mångsidiga leveransalternativ gör kundupplevelsen smidigare och säkerställer nöjda kunder. Med hjälp av våra partners tjänster kan dina paket skickas enkelt och säkert både hemma och utomlands.

Våra logistikpartners

Marknadsföringstjänster

Med de viktigaste verktyg inom digital marknadsföring förstärker du din närvaro på nätet. Genom att säkerställa produkternas synlighet ökar du din försäljning och med kommunikation utvecklar du dina kundrelationer.

Våra marknadsföringspartners erbjuder tjänster som hjälper dig att öka både effektiviteten i marknadsföringen och din egen expertis.

Våra marknadsföringspartners

Bokföringstjänster och affärssystem

Du kan överlåta e-handelns bokföring och andra frågor om ekonomihantering till våra kompetenta partners.

Tack vare integrationer med ekonomisystem skickas det nödvändiga materialet från butiken precis dit det behöver skickas, alltid i rätt form.

Affärssystem hjälper dig att effektivisera dina affärsprocesser.

Våra ekonomipartners

Våra teknikpartners

Hur skulle det låta med en snygg och okomplicerad, enkel e-handelsplattform, som hamnar högt upp bland recensionerna även på internationella marknader?

Vi erbjuder internationell e-handelsprogramvara med inhemska och svenskspråkiga tjänster. De servrar vi använder är alla belägna inom EU.

Våra e-handelsplattformpartners

Integrationer med tredje part

Vilkas e-handelsplattformar Now och Suite innehåller ett REST-integrationsgränssnitt som tredje part kan använda för att göra sin egen tjänst tillgänglig. 

Bekanta dig med gränssnittet och bygg en applikation för din tjänst som kan installeras i Vilkas e-handelsplattform och laddas ner av Vilkas e-handlare.

Vårt REST-integrationsgränssnitt

Är ditt företag Vilkas framtida partner?

FB-POSTAUKSET

 

Inte ens vi klarar detta själva. Vi stärker Vilkas e-handlares digitala affärsmöjligheter genom att erbjuda dem tjänster från pålitliga partners.

Vi vill skapa ett ekosystem som gör det möjligt för e-handlare och deras kunder att få en sömlös kundupplevelse.

Vilkas är ett finlänskt företag som erbjuder e-handelsplattformar som SaaS och projektlösningar. Vi är hemmabasen för 2 000 nätbutiker. I vår kärna finns stark kompetens, som består av både vår långa erfarenhet och vår mångsidiga och engagerade yrkeskompetens.

Vilkas partnerverksamhet bygger på förtroende och viljan att vara värd förtroendet hos både kunder och partners.

Vår verksamhet styrs av tanken att vi tillsammans ska hitta bästa möjliga sätt att göra så mycket nytta som möjligt. I samarbete skapar vi en helhet i e-handelsvärlden som är mer än summan av dess delar: vi vill gå mot målen och överträffa dem.

Är ditt företag nästa partner som tar plats i vårt ekosystem i e-handelsvärlden?

Kontakta oss via formuläret nedan:

Partners

De litar på oss

Vi samarbetar med utvalda, experter inom sitt område. Dra nytta av vårt omfattande partnernätverk, som inkluderar bland annat: