Betalsätt

När du erbjuder dina kunder ett mångsidigt urval av betalsätt gör du köpupplevelsen smidigare och ökar samtidigt konverteringen. Med de betaltjänster som erbjuds av våra pålitliga partners förbättrar du kundupplevelsen och påskyndar verksamheten i din webbutik.

Vilkas Sari
Klarna

Klarna

Klarnas kassalösning är det smidigaste sättet för dina kunder att betala enkelt och säkert. Klarna erbjuder den bästa och mest mångsidiga shoppingupplevelsen genom att erbjuda många betalningsalternativ. Klarna är en välkänd betalningsmetod då den verkar globalt på mer än 20 marknader, över hela världen.

Paytrail

Paytrail

Som en finsk betaltjänstleverantör fungerar Paytrail som mellanhand för onlinebetalningar i tusentals onlinebutiker och tjänster. Paytrail erbjuder en pålitlig och säker inhemsk betaltjänst med omfattande betalningsmetoder. De ansvarar för onlinebetalningstrafiken hos mer än 20 000 kunder. Lokaliseringen i Finland ökar tillförlitligheten och Paytrail hjälper även e-handlare i Finland med användbara tips och genom att dela erfarenheter från andra e-handlare.

Verifone

Verifone

Verifone erbjuder smarta betalningsmetoder för e-handel för företag av alla storlekar med det mest mångsidiga utbudet på marknaden. Förutom bank- och kortbetalningsmetoder täcker tjänsten Blue Commerce även mobilbetalning.

Erbjud dessutom dina kunder sömlösa shoppingupplevelser tillsammans med Verifone Blue Commerce-tjänsten och betalterminalen.

Svea

Svea

Svea Payments erbjuder ett mångsidigt urval av betalsätt och ett heltäckande servicepaket. Sveas betalningslösning gör köp och försäljning enkelt. Tjänsten Svea Payments täcker allt från nätbanksbetalningar till delbetalningar och hela vägen till butikslösningar.

Paypal

PayPal

Paypal, som ett välkänt och populärt varumärke, möjliggör säker onlineshopping över hela världen genom att erbjuda globala betalningsmetoder. För internationell försäljning är PayPal det absoluta valet.

Stripe

Stripe

En internationell betalningsmetod för e-handlare. Utöver kunder litar även små och stora företag på Stripe, vilket möjliggör en enkel betaltjänst för webbutiker.

Läs mer på supportsidorna om betalning:

Vilkas Now Vilkas Suite