Webbutikens marknadsföring - tjänster till ditt förfogande

Kom ihåg effektiviteten av digital marknadsföring inom e-handel! Våra marknadsföringspartners erbjuder dig avancerade verktyg som hjälper dig att skaffa fler kunder till din webbutik.

vilkas-verkkokauppa-markkinointi-kukkaseppele
Custobar

Custobar

Custobar är en ledande kunddata- och marknadsföringsautomatiseringsplattform som tar din marknadsföring till en ny nivå. Genom att samla kundförsäljnings- och beteendedata i ett system möjliggör visuell datahantering och analysverktyg en förbättring av kundupplevelsen.

Custobar är en finländsk framgångssaga och en pionjär i världen.

Tribetail

Tribetail

Tribetail löser utmaningar relaterade till e-handel och hjälper till att utöka din onlineverksamhet. Tribetail har fokuserat på till exempel sökmotoroptimering och marknadsföring, sociala medier och Google-verktyg.

Tribetail är en långvarig partner till Vilkas som uppskattas av kunderna.

Videoly

Videoly

Öka konverteringen och förbättra SEO-synligheten med videor. Videoly är en finsk tjänst som kopplar samman produktvideor, kreatörer och webbutiker. Med Videolys tjänst lägger du automatiskt till produktvideor från YouTube till produktkorten i webbutiken.

Recensionsvideor gjorda av konsumenter eller andra auktoritetskällor eller till exempel instruktionsvideor får dina kunder att stanna längre i din webbutik och hjälper till att fatta ett köpbeslut.

Creamailer

Creamailer

Kotimaisen Creamailerin avulla kerrot asiakkaillesi kauppasi uutuuksista ja alennuksista helposti. Sähköpostimarkkinoinnin teho on kiistaton, se tavoittaa asiakkaat kohdennetusti. Creamailerin editorin avulla teet mielenkiintoista ja oman näköistä markkinointia asiakkaillesi käden käänteessä.

Tutustu Vilkkaan ja Creamailerin yhteistyöhön.

Nosto

Nosto

Nosto möjliggör en personlig shoppingupplevelse i webbutiken. Nosto erbjuder nätbutiker en marknadsföringstjänst som låter dig lyfta fram personliga produktrekommendationer som intresserar kunderna i din webbutik eller skicka e-post till kunder som har avbrutit sin beställning.

Google

Google

Google Ads ger dig möjlighet att annonsera din webbutiks produkter i Googles sökresultat. Med hjälp av annonsering hittas dina produkter lättare och det hjälper din webbutik att lyckas.

Med Google Analytics kan du t.ex. se antalet besökare på din sida eller varifrån besökarna kom. Med hjälp av analysdata kan du övervaka och förstå beteendet hos din webbutiks kunder och deras behov.

Google My Business hjälper till att nå och aktivera kunder i Google Sök och Maps. Du kan publicera t ex produktbilder, lägga till företagets hemsida, adress och öppettider i företagsprofilen.

Facebook

Facebook

Facebook kopplar ihop vänner, familj och samhällen. Nå kunder och fans på världens största sociala plattform.

Med Facebook-annonsering kan du kostnadseffektivt styra din webbutiks annonsering. Med annonsering kan du öka medvetenheten om din webbutik och dina produkter och förbättra deras konvertering.

Facebook-pixeln hjälper till att förstå beteendet hos din webbutiks besökare och gör det lättare att styra Facebook-annonseringen mer exakt. Dessutom möjliggör pixeln mätning av konverteringar som kommer från annonseringen.

Facebook är en del av Meta.

Instagram

Instagram

Nå dina kunder över hela världen med hjälp av bilder. Genom Instagram kan du främja den visuella delen av ditt varumärke, nå viktiga målgrupper för företaget, och inspirera dina webbutikskunder och vägleda dem i frågor som är viktiga för dem.

Med Instagram-annonsering kan du lyfta fram ditt företags varumärke, boosta dina inlägg och övervaka annonseringens effektivitet.

Marknadsplatser

Glöm inte marknadsplatserna

E-handlare bör också använda marknadsplatser för att sälja produkter och ge produkterna en bättre synlighet. Marknadsplatser är ett bra tillfälle att nå nya e-handelskunder.

Amazon

Världens största nätbutik vore ingenting utan mindre e-handlare. 

eBay

Nå mer än 140 miljoner aktiva kunder runt om i världen.

Google Shopping

Utnyttja möjligheten att nå de miljontals kunder som shoppar via Google.

NettiX

Du når finska konsumenter; beslutsfattare, tjugoåringar eller invånare i huvudstaden.

Läs mer på supportsidorna om marknadsföring:

Vilkas Now Vilkas Suite