Den bästa e-handelsteknologin till ditt förfogande

Internationellt respekterade e-handelstekniker är kärnan i vår verksamhet. Vi är experter på funktionerna hos våra partners teknologitjänster - så du behöver inte oroa dig för tekniken.

Tietoturva ja teknologiaratkaisut
ePages

ePages

Tyska ePages erbjuder en av världens mest använda e-handelslösningar. Mer än 100 000 e-handlare över hela världen litar på deras plattform. Internationellt sett finns en av världens bästa e-handelsplattformar tillgänglig för dig på svenska med svensk support och med viktiga nordiska e-handelstjänster. Som kund hos Vilkas kan du dra nytta av denna unika helhetslösning, med vilken din webbutik alltid kommer att ligga tekniskt i framkant.

När du använder ePages e-handelsplattform säkerställer du att:

  • Du får tekniska uppdateringar automatiskt – utan extra kostnad
  • Hanteringen av din webbutik förblir alltid enkel, vilket gör att du kan dra full nytta av dess mångsidiga funktioner
  • Din butik förblir konkurrenskraftig med en modern design och layout
Vilkas Prestashop

PrestaShop

Vilkas Go e-handelslösningar använder PrestaShop-plattformen med en öppen källkod. Ett stort antal olika teman och funktionella tillägg finns tillgängliga för PrestaShop. Din webbutik kommer att se ut precis som din egen med hjälp av PrestaShop-teknik och implementering av Vilkas expertteam.

Vi är en av Nordens ledande e-handelsleverantörer för PrestaShop. Skapa din egen webbutik och få vår expertis till ditt förfogande.

Valtti

Valtti

Med hjälp av Valtti erbjuder vi våra kunder en säker och högkvalitativ IT-miljö så att din webbutik fungerar smidigt och utan avbrott. I samarbete med Valtti säkerställer vi att Vilkas webbutiker har en förstklassigt hög driftsäkerhet, som alltid är effektiv och uppdaterad. Säkerhet är en prioritet i Vilkas verksamhet och alla de servrar vi använder, både från Valtti och ePages, finns belägna i Europa.

Läs mer om Vilkas e-handelsprogramvara

Vilkas Now e-handelsplattform Vilkas Go projektlösningar