Leveranssätt

Välj en logistikpartner som kan erbjuda dig en pålitlig, snabb och kostnadseffektiv service. Försök att erbjuda de leveransmetoder som dina kunder föredrar att använda så har du föresättningarna för en minnesvärd shoppingupplevelse online.

vilkas_toimitustavat_pahvilaatikot
Matkahuolto

Matkahuolto

Matkahuoltos nätverk med över 2 000 serviceställen runtom i Finland  erbjuder snabba, pålitliga och tydliga transporttjänster och förbättrar kundupplevelsen online. Matkahuolto är Finlands mest positiva paketlevererare som transporterar paket både inrikes och utomlands.

Pakettikauppa

Pakettikauppa

Parketikauppa erbjuder olika finländska transportföretags leveranssätt med ett och samma kontrakt. Enkel och snabb implementering gör att du kan skicka paket till dina kunder till mer än 3 000 upphämtningsställen. Som inhemsk operatör främjar Pakettikauppa tillväxten av e-handel i Finland.

Posti

Posti

Posti erbjuder flera olika leveranssätt och utbudet av utlämningsställen är det bredaste i Finland. Posti levererar paket snabbt sex dagar i veckan och möjliggör miljöanpassade transporter.

PostNord

PostNord

PostNord är en ledande leverantör i Norden inom logistik- och kommunikationslösningar och ett ansvarsfullt val för kunderna. PostNord når företag och privatpersoner över hela världen.

Schenker

Schenker

DB Schenkers, med mer än 20 års erfarenhet som transportpartner för webbutiker, producerar avancerade lösningar för e-handelslogistik. Genom DB Schenkers upphämtningsställen kan dina kunder hämta ut sin försändelse när det passar dem bäst.

DHL

DHL

DHL erbjuder expressleveranstjänster till dina kunder och internationell frakt. DHL är världens ledande logistikföretag, som förbinder människor över hela världen och verkar i mer än 220 länder.

UPS

Som världens största paketleveransföretag erbjuder UPS en konsekvent och pålitlig leveransupplevelse och täcker mer än 220 länder och regioner. Genom UPS innovativa lösningar får små och stora företag de mest lämpliga leveranssätten.

nShift

nShift

Med nShift Delivery kan du förbättra transporthanteringen i din webbutik. nShift skapar en friktionsfri förbindelse mellan avsändaren, transportören och mottagaren.

Shippo

Shippo

Shippo erbjuder alla leveranssätt en e-handlare behöver med ett och samma kontrakt. Shippo samarbetar med mer än 85 internationella operatörer.

Läs mer på supportsidorna om logistik:

Vilkas Now Vilkas Suite