Verkkokaupan suunnittelu ja toteuttaminen

Fiksusti suunnitellussa ja rakennetussa verkkokaupassa käyttökokemus on kunnossa: ostaminen on helppoa ja miellyttävää, eikä jää yhteen kertaan. PrestaShop-alustalla kehittäminen on edullista ominaisuuksista tinkimättä.

yvette
Alusta

PrestaShop -alustateknologia

Tuotamme verkkokaupparatkaisut hyödyntämällä avoimen lähdekoodin PrestaShop alustateknologiaa.

PrestaShop on monipuolinen ja skaalautuva alusta, jonka joustavuuden ansiosta se on ihanteellinen ympäristö kehittäjäjille näyttää taitojaan luoda verkkokauppa, joka täyttää kaikki verkkokauppiaan vaatimukset ja odotukset. Tämän lisäksi myös kehityskustannukset ovat alhaisemmat moneen muuhun kilpailevaan alustateknologiaan verrattuna.

prestashop-logo-vector

PrestaShop hyötyjä ovat mm.

 • Teknologia kehitetty alusta lähtien nimenomaan sähköisen kaupankäynnin tarpeisiin
 • Tukee visuaalisesti moderneja ratkaisuja ja responsiivista esitystapaa erikokoisille päätelaitteille
 • Sisältöjen rakentaminen on helppoa ja nopeaa Elementor-työkalun avulla, joka on tuttu monelle WordPress kehittäjällekin
 • 100% ilmainen - ei lisenssimaksuja
 • Teknologialla itsessään ei kk-kuluja eikä sisäänrakennettuja komissioveloituksia (vrt. esim. Shopify). Tämä parantaa mm. pienikatteisten tuotteiden ja palveluiden myyntiä.
 • 100% skaalautuva ja kustomoitava
 • Kehityskustannukset alhaisemmat moneen muuhun kilpailevaan alustateknologiaan verrattuna
 • Laajennoksia (lisämoduuleja) markkinapaikassa yli 3 600 ja kustannuksiltaan edullisia
 • Käyttöliittymä on yksinkertainen ja intuitiivinen ja käyttö onnistuu ilman teknistä osaamista
 • Erinomaiset SEO-ominaisuudet
 • Saatavilla 75 kieliversiota
 • Käytössä 195 eri maassa
Ulkoasu

Verkkokaupan design ja UX

Tyylikäs ulkoasu ja käyttökokemuksen suunnittelu ovat verkkokaupan tärkeitä peruspilareita, jotka takaavat sen, että asiakkaat viihtyvät verkkokaupassa ja löytävät sieltä helposti haluamansa. Tärkeää on myös suunnitella verkkokaupan mobiilipuolen kokemus ja rakentaa sivu responsiiviseksi, sillä kävijämääriä tarkasteltaessa uusi vierailija tulee kauppaan todennäköisesti juuri puhelimella.

Vilkas Go -projektin aluksi käydään aina kokonaisvaltaisesti läpi asiakkaan tarpeet, joiden pohjalta ulkoasun ja rakenteen suunnitelmaa lähdetään viemään eteenpäin. Suunnitelman jälkeen valitaan yhdessä tilanteeseen parhaiten sopiva teema, jonka päälle visuaalinen ilme rakennetaan. Ulkoasun suunnitelman tilaaminen on mahdollista tehdä myös vaikkapa nykyisen mainostoimistonne kautta, jolloin rakennamme ulkoasun tämän suunnitelmanne pohjalta. 

Näyttökuva 2021-4-22 kello 12.49.59
Teknologia

Integraatioilla voitat aikaa ja vapautat resursseja

Verkkokauppa on usein kuin erillinen saari, joka ei linkity yrityksen muiden järjestelmien kanssa. Henkilökunta voi viettää useita tunteja viikossa päivittäen manuaalisesti asiakas-, tuote- ja tilaustietoja verkkokaupan ja muiden tietojärjestelmien, kuten toiminnanohjauksen (ERP) tai varastonhallintaohjelmiston välillä tai keräämällä ja täsmäyttämällä monista eri lähteistä tulevien raporttien tietoja. Nuo kaikki tunnit olisi järkevämpää käyttää esimerkiksi myyntiin ja markkinointiin tai asiakkaiden palvelemiseen.

Integraatioiden puuttumisella suora vaikutus asiakaskokemukseen

Kun verkkokauppaa ja varastonhallintaratkaisua ei ole integroitu toisiinsa, on sillä suora vaikutus myös asiakaskokemukseen ja ostopäätöksen tekemiseen. Jos asiakas ei tiedä, onko hänen haluamia tuotteita varastossa tai miten nopeasti ne voidaan toimittaa, jää ostopäätös tekemättä. Jos verkkokaupasta ei näe, onko tuotteita yrityksen kivijalkamyymälöissä, jää myös se vierailu tekemättä.


Kiinnitä huomiota tilauskohtaisiin kustannuksiin

Erillisinä toimivat verkkokauppa ja varaston hallintajärjestelmä hidastavat tilausprosessin käsittelyä. Mitä kauemmin tilauksen käsittely ja oikean tuotteen lähettäminen vievät, sitä korkeammat kustannukset ovat tilausta kohden. Manuaalisen syötön aiheuttamat virheet ja mahdolliset kustannukset ovat vielä suurempia. Jos tilausten käsittelyn työnkulkuun liittyy vielä manuaalisesti lähetettävät sähköpostit ja käsin kirjoitetut pakettikortit, parantamisen varaa on paljon.


Ota integraatioista täysi hyöty irti

Verkkokaupasta on tullut olennainen osa jokaista menestyvää yritystä ja on erittäin tärkeätä luoda automatisoidut integraatiot verkkokauppajärjestelmän ja yrityksen muiden liiketoimintajärjestelmien, kuten esimerkiksi ERP-järjestelmän ja varastonhallintaratkaisun välille.

Integraatiot lisäävät tuottavuutta, vähentävät manuaalisten prosessien aiheuttamaa hukkaan menevää aikaa ja auttavat yritystä kasvamaan tulevaisuudessa. Integraatiot voivat tarjota myös uusia tapoja käyttää ohjelmistoa tai sen keräämiä tietoja tavalla, jollaista ei ole tullut edes ajateltua. Integraatioiden avulla tarjotaan asiakkaille enemmän ja avoimien rajapintojen avulla mahdollistetaan uusien innovaatioiden hyödyntäminen nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Verkkokauppasi menestys on ykkösasiamme

Inspiroidu asiakkaillemme tehdyistä ratkaisuista. Näin olemme uudistaneet eräiden asiakkaidemme digitaalista liiketoimintaa:

Katso referenssimme