Analytiikka

Google Analytics 4 käyttöönotto

Perinteinen Universal Analytics poistuu käytöstä ja siirtyminen Google Analytics 4:n pariin kannattaa aloittaa viimeistään nyt.

Vilkas tarjoaa käyttöönoton vaivattomasti palveluna. 

 

analytics

Google Analytics 4 - miksi vaihto on välttämätön?

statistik

Google on ilmoittanut 16.3.2022, että Google Analyticsin Universal Analytics (UA) lopettaa analytiikkadatan keräämisen 1.7.2023.

Nyt on siis viimeistään aika siirtyä uuteen Google Analytics 4 -versioon, jossa otetaan paremmin huomioon käyttäjien yksityisyys ja valmistaudutaan evästeettömään tulevaisuuteen.

Koska Google Analytics 4 on täysin erillinen tuote, data alkaa kertymään sinne alusta eivätkä Universal Analyticsin tiedot eivät siirry Google Analytics 4:n puolelle. Mitä aiemmin otatte työkalun käyttöön, sitä nopeammin teillä on myös vertailudataa Google Analytics 4:ssa. Usein vertailua tehdään edelliseen vuoteen, joten tämän vuoden vertailu onnistuu jo ensi vuonna GA4:ssa, jos käyttöönotto on tehty nyt. 

Google ei aio enää päivittää Universal Analyticsia. Siirtyminen GA4:seen on joka tapauksessa edessä kaikilla, jotka haluavat jatkossakin hyödyntää Googlen ilmaista analytiikkatyökalua. 

Google Analytics 4

Käyttöönotto nopeasti ja vaivattomasti

Tarjoamme Vilkas Now ja Suite kauppiaillemme GA4 käyttöönottoa palveluna.

Käyttöönotto sisältää:
- GA4 mittauskokonaisuuden asetukset
- GTM asetukset
- Verkkokauppaan kytkeminen

Perusasetuksilla GA4 alkaa keräämään verkkokaupan dataa kävijöistä ja konversioista. Page view (sivun katselut) - View items (tuotteiden katselut) - Add to card (Ostoskoriin viennit) - Purchase (myynnit) 
Ei sisällä mahdollisia olemassa olevien tagien muokkausta.

 Hinta: 350€ 

Google Analytics 4

Koulutusta käyttöön ja hyödyntämiseen

GA4 on uusi työkalu ja poikkeaa vanhasta Analyticsistä monin tavoin. 
Käyttöönotto on ensimmäinen vaihe ja hyödyntäminen toinen. 

Vilkas tarjoaa apua ja  peruskoulutusta GA4 ohjelman käyttöön. 

Perusteet haltuun 2h koulutus sisältää opastuspaketin jossa käydään ohjelman peruskäyttö ja toiminnallisuudet läpi. Lisäksi saatte vinkkejä mitä kannattaa mitata ja seurata.  

 

 

 Hinta: 290€ 

Tilaa suoraan tästä

"Verkkokaupan analytiikka on ensiarvoisen tärkeää menestyvän verkkokaupan kannalta, sillä ilman dataa on mahdoton tehdä oikeita päätöksiä!"

mittaa oikein

johda datalla

myy enemmän

Ari Paksuniemi

Ari Paksuniemi
050 550 8077
ari@vilkas.fi

Timo_Korvenoja_200px-200px_2021

Timo Korvenoja
050 65 013
timo@vilkas.fi