Om oss

Vilkas är en av Nordens ledande leverantörer av e-handelsplattformar och en idealisk partner för nätbutiker av alla storlekar.

icon-hands

Vilkas är en av Nordens ledande e-handelsleverantörer och en ideal partner för webbutiker av alla storlekar; bland våra kunder finns för närvarande mer än 2 000 e-handelsframgångar.

Tack vare vår sakkunniga och omtänksamma kundsupport lämnas våra e-handlare aldrig ensamma med sina bekymmer. Hos oss får du 100 % nöjdhetsgaranti på vår tjänst.

Dessutom publicerar vi fyra gånger om året ett e-handelsindex som beskriver våra e-handelares utveckling. E-handelsindexet erbjuder en exakt och djupgående analys och har publicerats sedan 2006.

Badge100_garanti_sve

Hälsningar från vår VD

Med 25 års erfarenhet vågar vi hävda att vi är pionjärer inom e-handel och den främsta experten på området i Norden. Tack vare vår expertis och partnernätverk har vi expertis i alla faser av e-handeln. Välkommen till vårt nätverk.” säger Markku Korkiakoski, VD och entreprenör hos Vilkas Group.

 

 

Vilkas värderingar

Vi värdesätter kundorientering, pålitlighet, uppskattning, utveckling, ansvar och samarbete. Våra medarbetare är engagerade i dessa värderingar och strävar efter att implementera dessa värderingar i allt de gör.

 

 

 

_MG_0192

Vilkas som arbetsgivare

Vi sysselsätter för närvarande 27 e-handelsproffs inom områden som kundservice, försäljning, marknadsföring och e-handelsutveckling. Vår motiverade, blomstrande och ständigt utvecklande personal är vår superkraft.

Vi uppmuntrar vår personal att ständigt lära sig nya saker och utveckla sina yrkeskunskaper. En individs personliga utveckling är en viktig resurs ur perspektivet av både en välmående arbetsgemenskap och ett föränderligt samhälle.

Vi värdesätter vår personals professionalism. Vi anställer bara de bästa experterna inom varje område och vi värdesätter allas bidrag. Vi behandlar varandra med respekt.

Vi investerar i våra anställdas välbefinnande; vi tror att blomstrande medarbetare utstrålar välbefinnande till våra kunder. Våra anställda kan arbeta var de än vill - medan de njuter av den gassande solen på södra halvklotet eller under det briljanta norrskenet! Vi erbjuder våra anställda en säker arbetsmiljö, uppdaterad utrustning och två timmars träningstid per vecka. Vi ser också till att våra anställda får tillräckligt med vila; om du känner dig sömnig under dagen uppmanar vi dig att ta en tupplur!

Vi tror att vi tillsammans är starkare, därför jobbar bara lagspelare på Vilkas. Vill du vara med i vårt växande team?

Vilkas i siffror

Grundades
1995

>2000
webbutiker
av vilka
˅

27
anställda
av vilka
˅

17%
årlig tillväxt

11
är våra anställdas webbutiker

5
anställda är
delägare