Varför Vilkas?

Vilkas är en av Nordens ledande leverantör av webbutiker och en lämplig partner för webbutiker av alla storlekar.

icon-hands

PÅLITLIG PARTNER

Börja din resa mot att erövra e-handelsbranschen med Vilkas! Genom att välja oss får du en sund och pålitlig e-handelspartner. Förutom en mångsidig och lättanvänd e-handelsplattform stöds du av ett supportteam av branschexperter, för vars tjänster vi inte tar ut en separat avgift av våra kunder.


Vilkas är en ledande e-handelsleverantör i Norden - vi hjälper mer än 2 000 e-handlare att lyckas varje dag. Skulle du vilja bli nästa framgångssaga inom e-handelsbranschen? Skapa en webbutik idag!


vilkas_o5_turva
_MG_9982

UPPSKATTAD KUNDTJÄNST

Kostnadsfri kundsupport, omfattande supportsidor och erfarna e-handelsexperter hjälper dig i varje skede av din webbutiks livscykel. Vilkas uppskattade och lokala kundtjänst består av många olika e-handelsexperter, som står bakom dig även i de svåraste stunderna och hjälper dig lösa eventuella problem. 

SNYGG DESIGN UTAN KRÅNGEL

Skapa enkelt en snygg webshop! En tydlig och stilren design ökar webbutikens pålitlighet. Vi erbjuder de mest mångsidiga alternativen för att skapa en förstklassig layout: designa och skapa en layout som möter önskemålen för din webbutik själv, välj bland färdiga designteman eller be oss göra en unik layout för just din butik! Du kan anpassa utseendet med drag-and-drop-metoden själv, och du behöver inte kunna kodning – plattformen gör de tekniska tricken åt dig!
vilkas_at6_toteuta
vilkas_o2_menestys

OMFATTANDE TJÄNSTER

Lyckas online med Vilkas tilläggstjänster! Med våra heltäckande tjänster kan du få hjälp med att till exempel marknadsföra din webbutik, förnya utseendet eller till exempel bokföra.

 

KVALITETSGARANTI

Nöjda kunder är en källa till stolthet för oss! Våra kunders nöjdhet förstärks särskilt av vårt omtänksamma supportteam som gång på gång fått bra feedback i kundnöjdhetsundersökningar. Vi kan lova en 100% nöjdhetsgaranti för vår tjänst.

Badge100_garanti_sve
vilkas_at5_suunnittele

DE BÄSTA PARTNERNA

Vi garanterar att Vilkas e-handlare har branschens bästa partners! Med din webbutik får du tillgång till de viktigaste betalnings-, logistik-, redovisnings- och marknadsföringspartnernas system.

 

VÄXANDE OCH INTERNATIONELL E-HANDEL

Vilkas är det rätta valet även för behoven hos en växande webbutik som vill expandera internationellt! Våra e-handelsexperter hjälper dig ta din webbutik till en ny nivå. Väx och utvecklas, vi är din partner på din resa.


Med hjälp av en Vilkas e-handelsplattform kan du även sälja dina produkter internationellt. Om du vill kan du skapa en butik på upp till femton olika språk! Du kan också acceptera betalningar i alla möjliga valutor.


Välj Vilkas och gör din webbutik till en digital affärsaccelerator som ger dig mer försäljning, tillväxt och resultat!

_MG_0021

Vilkas i siffror

Grundades
1995

>2000
webbutiker
av vilka
˅

27
anställda
av vilka
˅

17%
årlig tillväxt

11
är våra anställdas webbutiker

5
anställda är
delägare