En logotyp kombinerar ofta text och visuella bilder. Den berättar för dina kunder namnet på ditt företag och skapar en visuell symbol som representerar ditt företag. En professionell, väldesignad logotyp lyfter din webbplats och bygger förtroende.

Som standard visas butikens namn i rubrikens logotypområde. Du kan antingen behålla butikens namn eller välja att visa din egen logotyp i det området istället.

 
  1. I butikens administration väljer du Editor i menyn till vänster.

  2. I editorn till höger, välj ikonen med en header längst till vänster i det nedre fältet.

 
 
 
 

3. I fliken Logotypområde kan du nu välja om du bara vill visa butikens namn eller en logotyp. Välj önskat alternativ.

- Visa endast butikens namn: När du väljer det här alternativet visas butikens namn i logotypområdet. Du kan när som helst ändra namnet på din butik under Inställningar >> Allmänt.

 
 

- Visa endast logotyp: När du väljer det här alternativet kan du ladda upp din egen logotyp. För att göra det, dra och släpp en bild till Lägg till bild eller välj en bild från din enhet genom att välja Lägg till bild. Vi rekommenderar att du använder en logotyp som är minst 200 x 200 pixlar.

 
 

När du har lagt till en bild kan du beskära den genom att välja beskärningsikonen. Genom att välja uppladdningsikonen kan du ändra bilden och lägga till en annan.

4. Välj Spara.

Din valda logotyp visas nu i det övre vänstra hörnet i din webbutik. När man klickar på logotypen kommer man alltid att länkas tillbaka till din startsida.