Hjälp och expertis inom e-handelsutveckling

Vi erbjuder experthjälp med att utveckla din webbutiks utseende och funktionalitet för att matcha kundernas behov. Om du vill kan du lägga ut utvecklingen av din webbutik helt och hållet till oss.

yvette

Vilkas Expert hjälper dig

Om du vill ha råd från en Vilkas-expert om en bredare utveckling av din webbutik kan du boka en Vilkas-specialist som hjälper dig! Det är en fantastisk tjänst om du vill ha individuell coachning i hur du använder funktionerna i din webbutik, eller om du vill att vi hjälper till att göra ändringar åt dig i din webbutiks innehåll eller utseende.

I en personlig coachningssession kan vi gå igenom din webbutiks funktioner på distans och göra ändringar tillsammans. Under coachningssessionen kan vi visa dig hur du använder webbutiken, hur du gör ändringar i dess utseende och tar upp ämnen som marknadsföring eller andra frågor beroende på dina behov och situation. Coachningssessionen kan hållas som en workshop, under vilken vi direkt kan göra ändringar i din webbutik. När vi gör detta tillsammans får du lära dig hur du tar hand om ändringarna själv och nästa gång du vill modifiera något vet du redan hur.

Om du inte har tid att hantera ändringar själv kan vi ta hand om dem. Om du vill ha en ny banner på din förstasida, eller du vill fräscha upp utseendet på din butik så hjälper vi dig.

Vår tjänst kostar 900 kr/h, lägsta fakturering är 550 kr (moms 0%).

vilkas_o3_ulkoasu
vilkas_p3_avaimet

Nyckelfärdig nätbutik

Med vår nyckelfärdiga nätbutik kan du få en fullt fungerande webbutik med alla specifikationer du önskar. I den nyckelfärdiga tjänsten ingår att skapa en webbutik och bestämma inställningarna utifrån den information du har lämnat i det initiala informationsformuläret. Inställningarna inkluderar t.ex. leveranssätt, betalningsalternativ, kontaktuppgifter, e-postinställningar och skatteinställningar.

Vi designar och skapar ett skräddarsytt utseende för din webbutik som matchar ditt företags varumärke. Din butiks nya utseende använder responsiva teman, vilket innebär att du inte behöver en separat mobilvy, eftersom samma layout fungerar för personer som surfar med en mobil enhet. Vi tar hänsyn till dina önskemål när vi utformar din webbutiks utseende. Du kan ge oss en skriftlig beskrivning, eller en skiss gjord av en grafisk designer, som vi använder som grund för att bygga din webbutiks utseende. Efter detta skapar vi butikens utseende med hjälp av standardfunktioner, vilket innebär att koden inte behöver ändras om du vill uppdatera utseendet i framtiden.

Produkter kan läggas till i butiken via en Excel-fil. I så fall behöver du en fil där det finns en rad per produkt. I vår nyckelfärdiga tjänst ingår att lägga till alla produkter och produktgrupper en gång. Därför är det en bra idé att lägga till alla dina produkter och produktgrupper i ett och samma Excel-ark på en gång.

I vår nyckelfärdiga tjänst lägger vi även till de tillgängliga externa tjänster som du vill ha till din webbutik, men vi kan inte göra avtal med tredje parter åt dig. Däremot get vi dig gärna råd om hur du väljer rätt partners.

Vi levererar den färdiga webbutiken inom 30 dagar efter att du har lagt beställningen och tillhandahållit all nödvändig information.

Pris från 25 000 kr.

Är du intresserad?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

vilkas_online_esittely_0