Vilkas Now -tuki - SEO-asetukset kauppiaille

Kirjoittanut Admin | Jul 8, 2020 12:08:15 PM

Löydät lisätietoa hakukoneoptimoinnista artikkeleista Hakukoneoptimointi (SEO) perusteet ja SEO oletusmääritykset kaupassasi.

Useissa kohdissa sinulla on mahdollisuus asettaa omat SEO-asetuksesi..

Sivun otsikon ja metakuvauksen vaihtaminen

Useimmissa kaupan alisivuissa voit muuttaa sivun otsikon sekä metakuvauksen. Löydät lisätietoja sivunimikkeistä artikkelista SEO oletusmääritykset kaupassasi. Metakuvaus voidaan näyttää hakukoneiden, kuten Googlen, hakutulossivuilla ja se voi herättää hakukoneiden käyttäjien huomion.

Sivun otsikon ja metakuvauksen vaihtaminen etusivulle, tuoteryhmäsivuille ja sisältösivuille

1. Kauppasi ylläpitoalueen päävalikossa, valitse Editori.

2. Kohdan Sivut alla, valitse ratassymboli sivun, jota haluat muokata, vierestä.

3. Kohdan Hakukonesyöte vieressä, valitse Muokkaa. Täällä voit muokata sivun nimeä sekä metakuvausta. Kenttien yläpuolella näet esikatselun, joka osoittaa, kuinka linkkisi kauppaan voisi näkyä Googlen ja muiden hakukoneiden hakutulossivuilla.

4. Tallenna muutokset.

Sivun otsikon ja metakuvauksen vaihtaminen tuotesivuille

1. Ylläpitoalueen päävalikossa, valitse Tuotteet ja sitten Katsele tuotteita.

2. Taulukko näyttää esikatselun kaikista tuotteista kaupassasi. Valitse tuotenumero tuotteesta, jota haluaisit muokata.

3. Kohdan Hakukonesyöte alla voit vaihtaa sivun otsikon ja metakuvauksen. enttien yläpuolella näet esikatselun, joka osoittaa, kuinka linkkisi kauppaan voisi näkyä Googlen ja muiden hakukoneiden hakutulossivuilla.

4. Tallenna muutokset.

Kuvien vaihtoehtoisten tekstien (alt-tagien) vaihtaminen

Kun lisäät kuvia Editorissa, voit määrittää vaihtoehtoiset tekstit niille. Lisätietoa tästä löytyy artikkelista Kuvien Alt-tekstit.

1. Kauppasi ylläpitoalueen päävalikossa, valitse Editori.

2. Kohdan Sivut alla, valitse sivu jota haluat muokata.

3. Vie hiiren osoitin yhden elementin tai kuvaesityksen päälle ja valitse kynäikoni, joka ilmestyy oikeaan yläkulmaan.

4. Kohdan Vaihtoehtoinen teksti alla voit muuttaa tekstiä. Jos muokkaat kuvaesitystä, valitse yksi kuvista, jotta voit muokata sen vaihtoehtoista tekstiä.

5. Tallenna muutokset.