Etusivu » Vilkas Group Oy » Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Vilkkaan työntekijöitä

 

Vilkas on menestyvä ja kasvava yritys, jossa työskentelee tällä hetkellä 21 verkkokaupan ammattilaista. Tällä hetkellä meillä on noin 1 700 asiakasta Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Asiakkainamme on sekä pieniä että suuria yrityksiä kaikilta mahdollisilta toimialoilta. Vilkas on kokonaan työntekijöidensä omistama vakavarainen yritys.

Vilkas on tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelustaan, josta saammekin paljon kiitosta asiakkailtamme. Nyt haemme tähän tärkeään tiimiin lisävahvistusta.

Palveluneuvoja asiakaspalvelutiimiin

Huolehdit siis Vilkkaan arvokkaimmasta asiasta, asiakkaasta. Kuuntelet, ymmärrät ja ratkaiset. Tavoitteenasi aina tyytyväinen asiakas.

Tehtävänäsi on ensisijaisesti auttaa verkkokaupan toiminnallisuuksien käytössä, mutta pystyt kiinnittämään huomiota myös muihin olennaisiin asioihin ja osaat auttaa kaupan käytettävyyden ja käyttökokemuksen parantamisessa ja sitä kautta kaupan myynnin kasvattamisessa.

Vilkkaalla on asiakkaita mm. Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja UK:ssa, ja liityt yhdeksi tärkeäksi osaksi myynti- ja asiakaspalvelutiimiämme. Sinut tullaan kouluttamaan tehtävääsi ja saat työssäsi apua muilta tiimin jäseniltä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn, jossa pääset parhaalta näköalapaikalta tutustumaan verkkokaupan nykytilaan ja alalla toimiviin yrityksiin sekä ihmisiin niiden takana.

Odotamme sinulta:

  • asiakaspalvelutaitoja ja rautaista asiakaslähtöistä asennetta
  • osaat kuunnella asiakasta ja sen perusteella ratkaista ongelmia
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti
  • nopeaa oppimiskykyä

Olet vahvoilla, jos sinulla lisäksi on

  • kokemusta verkkokaupoista tai julkaisujärjestelmistä
  • html- css- ja javascript-osaamista
  • digimarkkinoinnin työkalujen tuntemusta
  • ruotsin tai norjan kielen taitoja

Työ on kokopäiväinen ja vakituinen työsuhde. Työpaikka on Tampereella. Ensisijainen tehtäväsi on auttaa puhelimessa ja sähköpostilla verkkokauppiaita käyttämään ja kehittämään verkkokauppaansa. Osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan voimme suunnitella sinulle myös muita tehtäviä verkkokauppojen kehittämiseen ja markkinointiin liittyen.

Tarjoamme sinulle asianmukaiset työvälineet, rennon ja joustavan työyhteisön ja perehdytyksen tuleviin tehtäviisi. Meillä on viihtyisä toimisto, jossa tarjoamme kahvit, hedelmät ja muut virvokkeet, mutta myös etäpäivät ovat mahdollisia. (Covid-19 pandemian aikana olemme tehneet pelkästään etätöitä.) Voit pitää sivutoimisesti omaa verkkokauppaa ja kehittää sitäkin osin työaikana. Suhtaudumme kannustavasti lisäopiskeluun ja oman osaamisen kehittämiseen. Fyysisestä kunnostamme pidämme huolta viikottaisella yhteisellä kuntosalitreenillä, joka sisältyy työaikaan (ei pakollinen :) ). Työntekijöillemme on kattava työterveydenhoito Mehiläisessä.

Hae meille!

Kuulostaako tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi? Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@vilkas.fi. Työpaikka täytetään heti, kun sopiva tekijä löytyy. Lisätietoja tarjoaa Olli Miettinen, olli@vilkas.fi, p. 040 748 5999.

Jaa sisältö