Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista » Yrityslasku nyt mukana Klarna Checkoutin maksutapojen valikoimassa

Yrityslasku nyt mukana Klarna Checkoutin maksutapojen valikoimassa

Vilkkaan verkkokaupoissa saatavilla oleva maksutapa Klarna Checkout palvelee nyt hyvin myös verkkokauppiaiden yritysasiakkaita. Klarna Checkout tarjoaa monipuoliset maksutavat yhdellä ratkaisulla  kuluttaja-asiakkaiden lisäksi nyt myös yritysasiakkaille.

Klarna on äskettäin tuonut palveluunsa myös yritysasiakkaiden ostoprosessia helpottavan ominaisuuden. Klarnan kumppaniverkostosta vastaava johtaja Marja Merentie kertoo: "Olemme tyytyväisiä voidessamme  tarjota verkkokauppiaille entistä helpomman tavan palvella kaikkia asiakasryhmiä aina kuluttaja-asiakkaista yritysasiakkaisiin. Pidämme myös tärkeänä, että Klarnan yksinkertaisuutensa ansiosta erittäin pidetty maksuprosessi pystyttiin säilyttämään sujuvana, vaikka palvelua laajennettiin kattamaan myös yritysasiakkaiden tarpeet."

Myyntijohtaja Timo Korvenoja Vilkkaalta kertoo: ”Verkkokauppiaamme ovat jo pidemmän aikaa odottaneet maksutaparatkaisua, joka palvelisi sekä kuluttaja että yritysasiakkaita. Nyt verkkokaupassa asioiva yritys voi maksaessaan helposti tunnistautua yritysasiakkaaksi y-tunnuksen avulla." 

"Suosituimpia digitaalisia palveluita käytetään pääasiassa useimmiten mobiililitteilla. Kotimaisten brändien verkkopalveluissa mobiilin osuus palvelun käytöstä vaihtelee 35-75% välillä ja tämä trendi on vahvistumassa myös verkkokaupassa. Klarnan helppokäyttöinen ja nopea maksutapa on ollut erittäin pidetty kuluttajien keskuudessa." jatkaa Korvenoja. 

Korvenojan mukaan b-to-b kaupankäynti verkossa on alkanut entistä enemmän muistuttamaan b-to-c kaupankäyntiä ja nyt Klarna Checkoutin uusien ominaisuuksien ansiosta verkkokauppiaat kykenevät tarjoamaan saman sujuvan käyttökokemuksen myös yritysasiakkaille. Vilkkaan uudet verkkokauppiaat saavat uuden ominaisuuden käyttöön käyttöön kaupassaan. Jo pidempää kauppaa Vilkkaan alustalla tehneet voivat myös ottaa ominaisuuden käyttöön kaupassaan asettamalla sen päälle maksutavan asetuksissa. Tarkemmat ohjeet käyttöönotosta tuki-sivuilta

 

 

Jaa sisältö