Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista » Vilkkaan palvelupaketti laajenee hakukonemainonnan ylläpitopalvelulla

Vilkkaan palvelupaketti laajenee hakukonemainonnan ylläpitopalvelulla

Vilkkaan päätuotteet ovat verkkokauppa-alustat, mutta haluamme tukea kauppiaitamme ja auttaa heitä kehittämään ja kasvattamaan bisnestään myös kaupan avaamisen jälkeen. Siksipä tarjontaamme kuuluukin itse verkkokaupparatkaisujen lisäksi monenlaisia oheispalveluja aina ulkoasun muokkauksesta kielenhuoltoon ja koulutuksiin.

Kesällä palvelukattaukseemme lisättiin hakukonemainonnan palvelupaketti, Tehostartti hakukonemainontaan, joka kattaa mm. Google Ads -tilin luonnin sekä mainoskampanjoiden pystyttämisen ja optimoinnin kahden kuukauden ajan. Palvelu saikin jo lyhyessä ajassa innostuneen vastaanoton, eikä ihme, projekti on tehokas tapa saada verkkokaupan hakukonemainonta kerralla kuntoon.

Itse optimointitoimenpiteet toteuttaa maailmalla menestynyt Into Consultancy, joka on Premium Google Partner -sertifioitu ja toteuttanut projekteja mm. Disneylle ja Finnwatchille.

Uusimpana lisäyksenä palveluvalikoimaan on lisätty vielä Hakukonemainonnan ylläpito, palvelu, jossa hakukonemainonnan asiantuntijat jatkavat Google Adsin ylläpitoa ja optimointia Tehostartti hakukonemainontaan -projektin jälkeen, jotta verkkokauppojen kauppiaat ja työntekijät voivat keskittää rajallisen aikansa ydinosaamiseensa. 

Palvelun kilpailukykyinen hinnoittelu mahdollistaa sen käytön myös pienemmille kauppiaille ja siihen sitoudutaan kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan.

Jaa sisältö