Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista » Vilkas Now -kauppiaat kokevat alustan helppokäyttöiseksi

Vilkas Now -kauppiaat kokevat alustan helppokäyttöiseksi

Kuvakaappauksia Vilkas Now -kaupoista

Kuvakaappauksia Vilkas Now -verkkokaupoista. Vasemmalla ylhäällä Irene Stories, vasemmalla alhaalla Eco tehdas ja oikealla Baby Wallaby.

 

 

Keväällä kuoriutunut Vilkas Now, tyylikäs mutta helppokäyttöinen verkkokauppa-alusta, on saanut hyvän vastaanoton. Avajaistarjouksista, joiden myötä sata ensimmäistä Now-kauppiasta saavat kaupan vuodeksi puoleen hintaan, on jo puolet käytetty.

Lähes kaikki tavoitetuista kauppiaista ovat kehuneet kauppaa helppokäyttöiseksi. “Kaupan avaaminen oli positiivinen kokemus, itse asiassa helpompaa kuin etukäteen luulin”, kommentoi Koivu Sisustuksen kauppias. Samoilla linjoilla oli Podiumstoren Tuuli Isomeri: “Perustin verkkokaupan vähän yllättäen nopealla aikataululla. Now’lla se oli jopa yllättävän helppoa.” 

Osa Now-kauppiaista on turvautunut Vilkkaan tukipalvelujen apuun, jotka saivatkin paljon kiitosta. Esimerkiksi kaupan siirtämiseen Suitesta Now’hun on haettu apua tukipalveluista. Jokainen kaupan siirron tehnyt kertoi joko tehneensä siirron alusta alkaen itse tai onnistuneensa Vilkkaan tuen avulla. 

Tavoitettujen kauppiaiden joukossa on sekä jo aiemmin verkkokauppaa pyörittäneitä että ensimmäistä verkkokauppaansa avaavia kauppiaita. Varsinkin uusista kauppiaista moni on hämmästynyt, kuinka helppoa verkkokaupan avaaminen olikaan jopa ilman aiempaa kokemusta.

Kaupan ulkoasuun ollaan varsin tyytyväisiä. Valmiit teemat koetaan hyvännäköisiksi ja helpoiksi muokata oman yrityksen tyyliin sopivaksi. Muun muassa verkkokauppansa Zoi Organicin Now’hun siirtänyt Henna Iivonen kiittelee, että nyt kaupan ulkoasu on sellainen kuin hän haluaa.

Jonkin verran pään raapimista vaikuttaa aiheuttaneen kuitenkin joidenkin maksutapojen käyttöönotto. Hakemuksen käsittelyprosessi maksutapatarjoajan päässä koettiin usein pitkäksi ja hankalaksi. Onkin siis hyvä huomioida, että maksutapojen aktivointiin kannattaa varata riittävästi aikaa.

Moni Now-kauppiaista päätyi Vilkas Now’hun vertailtuaan erilaisia vaihtoehtoja. Muutamat saivat myös suosituksia Now’sta tutuiltaan tai verkkokauppiaille tarkoitetuista internetkeskusteluista. Myös kilpailukykyinen hinta ja kotimainen ja hyvämaineinen tuki oli monelle ratkaiseva tekijä alustan valinnassa.

Yhteenvetona voisi siis sanoa, että Vilkas Now koetaan pääosin varsin helppokäyttöiseksi jopa ensimmäistä verkkokauppaansa avaaville ja jos jostain ei omin avuin selviä, pääsee suomenkieliseen tukeen soittamalla varmasti asiassa eteenpäin. Now-kaupasta saa myös helposti tehtyä hyvännäköisen. Maksutapojen aktivointiin kannattaa kuitenkin varata riittävästi aikaa.

Jaa sisältö