Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista » Vilkas ja Verkkokauppa.fi yhteistyöhön

Vilkas ja Verkkokauppa.fi yhteistyöhön

Suomeen on avattu uudenlainen kotimaisten verkkokauppojen kauppakeskus - Verkkokauppa.fi. Vilkas ja Verkkokauppa.fi ovat aloittaneet yhteistyön tukeakseen verkkokauppasi myyntiä ja markkinointia kiristyvässä kilpailutilanteessa.

Nyt sinä voit siirtää helposti ja turvallisesti tuotteesi Verkkokauppa.fi -kauppakeskukseen myyntiin! Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että valitsemasi tuotteet tietoineen “peilataan” tämän rajapinnan avulla Verkkokauppa.fi:hin. Kun tuote myydään kauppakeskuksessa tai tuotteiden tietoja päivitetään omassa kaupassasi, näkyvät muutetut tiedot ja muuttuneet varastosaldot automaattisesti molemmissa kaupoissa.

Verkkokauppa.fi:hin liittyminen ja kauppiaana oleminen on tehty Sinulle täysin maksuttomaksi, riskittömäksi ja helpoksi! Verkkokauppa.fi:lle jää tehdystä työstä myyntikomissio, jonka voit sopia erikseen Verkkokauppa.fi:n kanssa. 

Verkkokauppa.fi:n maksupalveluntarjoaja Verifonelle jää jokaisesta toteutuneesta kaupasta 2 % + 35 sentin komissio. Eli kiinteitä kuluja ei ole, Verkkokauppa.fi:lle jää vain tehdystä työstä syntyvä komissio.

Toivottavasti ponnistelumme herättää sinussa mielenkiinnon ja lähdet mukaan kehittämään kotimaisten yritysten sähköistä kaupankäyntiä ja liityt kauppiaaksi Verkkokauppa.fi:hin. Voit varata kauppapaikan kätevästi osoitteessa https://kauppiaat.verkkokauppa.fi/. Kauppapaikan varaaminen ei sido mihinkään.

Kutsumme nyt Sinut Verkkokauppa.fi:n Kauppiaspäiville Helsinkiin ja Tampereelle:

  • Torstaina 10.11. Helsingissä, Cafe Pirittassa
  • Perjantaina 11.11. Tampereella, Tampereen Teatterissa

Päivä alkaa kahvin ja pienen purtavan merkeissä klo 9.30. Aamupäivällä Verkkokauppa.fi kertoo tarkemmin palvelustaan, strategiastaan ja mahdollisuuksista menestyä yhdessä. Iltapäivällä on luvassa verkostoitumista ja muuta ohjelmaa mm. optimoinnista ja Verkkokauppa.fi –domainin hyödyntämisestä Googlessa.

Ilmoitathan tulostasi ja mahdollisista allergioista 4.11. mennessä osoitteeseen mikko.hallamaa@verkkokauppa.fi.

Jaa sisältö